Neo

Πρωθυπουργικό «τιτίβισμα»: Είναι η ώρα των επενδύσεων

«Μετά από μακρά λιτότητα τώρα είναι η ώρα των επενδύσεων, της απασχόλησης και της ανάπτυξης», αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με μήνυμα του στο Τwitter.
ts

Είχε προηγηθεί η συνάντησή του στο Μαξίμου με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Alex 0:05 19/04/2016

  Γιατι. Κ.Τσίπρα? τι άλλαξε κ έρχονται οι επενδύσεις? Ίσα ίσα τα λουκέτα θριαμβεύουν. Ψεύτης, ο μεγαλύτερος όλων.

 2. ΝΒ. 22:37 18/04/2016

  Επενδύστε στην Ελλάδα της »αριστεράς» και της ακροδεξιάς.
  Είναι η ευκαιρία που περιμένατε.
  »ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ..ΦΥΛΛΟ»

  Η κυβέρνηση και οι ψηφοφόροι της »αριστεράς» αγωνίζονται για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις.
  =======================================================================

  Διάσημοι τραγουδιστές στην εξαετία 2007-2012 είχαν κολλήσει λιγότερα ένσημα και από τα οικοδομικά,
  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  Ούτε μιας βραδιάς …..λουλούδια δεν έδιναν στο…. Ι.Κ.Α

  Ν. Βράχος

  Διάσημοι τραγουδιστές στην εξαετία 2007-2012 είχαν κολλήσει λιγότερα ένσημα και από τα οικοδομικά, με τις προκαταρκτικές έρευνες που έχουν αρχίσει ΙΚΑ και ΟΑΕΕ να αποκαλύπτουν υποθέσεις τεράστιας φοροδιαφυγής…
  Επιτόπιοι έλεγχοι σε γνωστές πίστες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να εντοπιστούν «επί τω έργω» οι παρανομούντες και να βεβαιωθούν τα σχετικά πρόστιμα.
  *Τα πρώτα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων», έπαιρναν τη διετία 2008-2009 από 8.000 μέχρι 12.000 ευρώ τη βραδιά, ενώ για τον μεγαλύτερο αριθμό τραγουδιστών το νυχτοκάματο ήταν 5.000 με 6.000 ευρώ.
  *Έτσι το εβδομαδιαίο εισόδημά τραγουδιστή μπορούσε να φτάνει στα 48.000 ευρώ, το μηνιαία στις 192.000 ευρώ και το ετήσιο τις 960.000 ευρώ.
  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  *Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται η συναυλιακή δραστηριότητα και τα έσοδα από τα δικαιώματα δίσκων, ούτε ποσοστά που φέρεται να εισέπρατταν κάποιοι τραγουδιστές πίστας από την γκαρνταρόμπα των κέντρων και από διαφημιστικά στα τραπέζια.
  *Από τις προκαταρκτικές έρευνες προέκυψε ότι σημαντικός αριθμός γνωστών καλλιτεχνών τα έξι τελευταία
  ——————————————————–
  χρόνια (2007-2012) διαπιστώθηκε με ισχνές ασφαλιστέες αποδοχές στο ΙΚΑ που σε κάποια περίπτωση δεν ξεπερνούσαν σε ετήσια βάση τα 10 ευρώ

  *Είναι δε χαρακτηριστικό ότι βάσει των εισφορών κάποιοι καλλιτέχνες δεν δικαιούνται καν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης από το ΙΚΑ, καθώς δεν έχουν το μίνιμουμ των 50 ενσήμων που προβλέπει ο νόμος.

  **Σύμφωνα με τα «Τα Νέα», υπάρχουν καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Πασχάλης Τερζής που δήλωσαν την περίοδο 2007-2008 ημέρες ασφάλισης (με βάση τα έσοδά τους) που ξεπερνούν τις 1.000 και φυσικά είχαν και τις ανάλογες κρατήσεις από το Ταμείο,
  *υπάρχουν και άλλοι όπως
  * η Έλλη Κοκκίνου που δήλωσε το 2008 μόλις 58 ένσημα,
  *η Άννα Βίσση με 44 ημέρες ασφάλισης το 2007
  και 38 το 2008,
  *ο Γιώργος Μαζωνάκης με 76 ημέρες το 2007 και 64 ημέρες το 2008, αλλά και
  * ο Σάκης Ρουβάς με 93 ημέρες το 2007 και 195 ημέρες το 2008.

  **Πολλοί εκ των τραγουδιστών αυτών έχουν συστήσει εταιρείες, είτε ΕΠΕ είτε ΟΕ, οι οποίες διαχειρίζονται και εισπράττουν το σύνολο των αμοιβών και δικαιωμάτων που προκύπτουν από την καλλιτεχνική και εμπορική τους δραστηριότητα, όμως όταν είναι διαχειριστές ΕΠΕ ή έχουν ποσοστό μετοχών 3% και άνω στην εταιρεία πρέπει ασφαλίζονται υποχρεωτικά ανεξαρτήτως εισοδήματος στον ΟΑΕΕ.
  ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ????

 3. H κυβέρνηση Τσίπρα-ΚαΜένου εντελώς,
  κτυπά τη φοροδιαφυγή και προστατεύει τις υγιείς επενδύσεις των μεταναστών.

  Συνελήφθη 92χρονος καστανάς και κατασχέθηκαν κάστανα και φουφού

  Επιχείρηση-σκούπα έκανε η αστυνομία στη Θεσσαλία και στα χέρια της βρίσκεται πλέον και ένας 92χρονος καστανάς.
  Ο υπερήλικος συνελήφθη γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή, ενώ οι αστυνομικοί του κατέσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού. Ο 92χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της «άνευ αδείας εμπορίας», του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).
  Σύμφωνα με το thessalianews.gr αυτή φαίνεται πως είναι η δεύτερη φορά που θα δικαστεί για τον ίδιο λόγο.

 4. XAM 22:26 18/04/2016

  Ακροδεξιοαριστεροί ,

  λάτρεις της δικτατορίας, της αναρχίας, της καταστροφής, του εμφυλίου και της διχόνοιας, αγωνίζονται να διαλύσουν την Ελλάδα μας, ικανοποιώντας ξεπουλημένες δεσμεύσεις, και εθνικές προδοσίες .Σε μια εποχή που ελπίδα κτυπιέται αλύπητα και ανορθόδοξα , σε μια εποχή που όλοι μας ζητάμε μιαν άκρη να πιαστούμε, έρχονται αυτά τα απάνθρωπα χαμίνια να ‘’πατήσουν πάνω στην εθνική μας πληγή’’, να την ματώσουν, για να ικανοποιήσουν τα ναζιστοφασιστικά τους έγχρωμα ένστικτα και την απάνθρωπη κτηνωδία τους.
  Σε μια εποχή που η Ελλάδα και η δημοκρατία αγωνίζονται να επιβιώσει ο λαός μας, αυτοί μόνοι ! ολίγοι και βρώμικοι! ξαναφορούν τις κουκούλες της ντροπής και της προδοσίας. Βλέπεις, το αίμα νερό δεν γίνεται, όταν μάλιστα είναι τόσο πολύ και τόσο έντονο που συνάδει με τα κληρονομικά και νυχτερινά τους βιώματα.
  Είναι οι απόγονοι εκείνων που μάτωσαν την πατρίδα μας.
  Είναι οι απόγονοι εκείνων που πρόδωσαν τους Έλληνες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.