• Με «βραχιολάκι» ο 39χρονος παραολυμπιονίκης

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ψάρι με χόρτα στη λαδόκολλα

psari

Υλικά
4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα
16 φύλλα σέσκουλα πλυμένα
4 μέτρια φιλέτα ψαριού (γλώσσα, μπακαλιάρο, σολωμό)
αλάτι, πιπέρι
4 κ.σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κ.σούπας κάπαρη
2 λεμόνια κομμένα στα 4
μισό φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1 φλιτ. τοματάκια τσέρι
1 φλιτζ. κολοκυθάκι σε ροδέλες
ψιλοκομμένο βασιλικό ή μαϊντανό ή εστραγκόν

Εκτέλεση
Προθερμένετε το φούρνο στο δυνατό (230 βαθμούς).
Διπλώστε κάθε λαδόκολλα στη μέση. Άνοιξτε τη λαδόκολλα και βάλτε περίπου 4 φύλλα σέσκουλο και πάνω τους ένα φιλέτο ψαριού.
Αλατοπιπέρωστε, ρίξτε λίγη κάπαρη και λίγο κρεμμύδι και το χυμό μισού λεμονιού.
Ρίξτε μερικές ελιές και τοματάκια στα πλάγια του ψαριού.
Διπλώστε τη λαδόκολλα και τύλιξτε τις άκρες καλά να μη χυθούν τα ζουμία του ψαριού.
Επανάλαβετε τη διαδικασία για τα άλλα 3 φιλέτα.
Βάλτε τα πακετάκια σε ταψί και ψήστε για 10 λεπτά περίπου ή λίγο παραπάνω αν το φιλέτο είναι χοντρό.
Βγάλτε από το φούρνο, σκίστε προσεκτικά το χαρτί και σέρβιρετε με τη λαδόκολλα.

Πηγή : www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.