ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κυκλοφορία το βιβλίο του Γ. Παπακωνσταντίνου για την κρίση

Στις προθήκες των βιβλιοπωλείων βρίσκεται από σήμερα το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τίτλο: «GAME OVER Η αλήθεια για τη κρίση».
papakonstantinou

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εκθέτει λεπτομερώς τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν της σύνοψης του πρώτου Μνημονίου για το οποίο θεωρεί ότι ήταν αναπόφευκτο λόγω του τεράστιου ελλείμματος που είχε δημιουργηθεί επί κυβέρνησης Καραμανλή.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών αφηγείται συζητήσεις και περιστατικά τα οποία συνέβησαν με την παρουσία του στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές , τον Ντομινίκ Στρος Καν στο Νταβός, τον Ιανουάριο του 2010 και τις παρασκηνιακές κινήσεις των Αμερικανών καθώς και τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος και ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Παραδέχεται διαχειριστικά λάθη στην εφαρμογή του, αναφέρει τις ενδοκυβερνητικές εντάσεις και τις αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ ενώ ασκεί έντονη κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη στάση του.

Επίσης ο πρώην υπουργός μιλάει για τις ενέργειές του γύρω από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, την Εξεταστική Επιτροπή και την παραπομπή του σε δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ισχυρίζεται ότι εκείνη τη περίοδο του ζητήθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει στοιχεία για να ενοχοποιηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος και να απαλλαγεί ο ίδιος, ενώ περιγράφει τα συναισθήματά του για την απόφαση του δικαστηρίου.
Το βιβλίο συμπίπτει με την έκτη επέτειο από την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου, τον Απρίλιο του 2010, από το Καστελόριζο.

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

  ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ, ΣΕ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ,

  Υπάρχει σήμερα κυβέρνηση με θέληση και πυγμή να κτυπήσει την διαπλοκή?
  Με τα χρήματα αυτά θα κάλυπτε η κυβέρνηση όλα τα κενά που υπάρχουν ώστε να προχωρήσουμε και να μη ‘’κολλήσουμε’’ ξανά στην ..επαιτεία μας?

  Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων… Ποιοί εμπλέκονται και πως…»φαγώθηκαν» Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου…

  *Το 2010 η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν φέρει στη Βουλή νόμο με τον οποίο απαγόρευαν τις ….»τριγωνικές συναλλαγές».
  Συγκεκριμένα είχε ψηφιστεί νόμος που απαγόρευε αυτές τις «τριγωνικές συναλλαγές» μέσω «φορολογικών παραδείσων» του εξωτερικού καθώς είχε διαπιστωθεί ότι με τον τρόπο αυτό, εταιρείες εισαγωγών στην Ελλάδα καυσίμου αλλά και άλλων προϊόντων γλύτωναν την καταβολή μεγάλων ποσών για φόρους στο ελληνικό δημόσιο.

  * Είχαμε δηλαδή να κάνουμε με ένα καλά στημένο σύστημα λαθρεμπορίας που ο νόμος του 2010 ήθελε να καταστρέψει.

  *Τι σημαίνει «τριγωνικές συναλλαγές»..???
  ==============================
  Κάποιος μεγάλος εισαγωγέας αγοράζει προϊόντα από τρίτες (εκτός Ε.Ε) χώρες, τα πηγαίνει σε χώρα της Ε.Ε με χαμηλή φορολογία (πχ Κύπρο ή Βουλγαρία) και στη συνέχεια τα φέρνει στην Ελλάδα αφορολόγητα, στερώντας νόμιμους φόρους και έσοδα από το ελληνικό κράτος..

  *Αυτό γινόταν κατά κόρον από τις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου (που αποθήκευαν στην Κύπρο) και έφερναν αφορολόγητο πετρέλαιο στην Ελλάδα…

  *Τα πρόστιμα που μπήκαν στις εταιρείες πετρελαίου (Βαρδινογιάννης, Λάτσης κλπ) από τον Παπακωνσταντίνου ανήλθαν σε 1,2 δις ευρώ (από αυτά 240.000.000 ευρώ ήταν πρόστιμο στην Μότορ Οϊλ του Βαρδινογιάννη) και ξεκίνησε η διαδικασία είσπραξης τους, που καθυστερούσε με τα γνωστά κόλπα και τις…ενστάσεις των εταιρειών….!!! Τα μεγάλα αυτά συμφέροντα, που ελέγχουν τράπεζες, μίντια, επιχειρήσεις , δικαστικούς, δημοσιογράφους και…πολιτικούς έβαλαν μπρος το σχέδιο…

  *Πρώτα φαγώθηκαν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.. Ηταν ενοχλητικοί.. Ιδιαίτερα ο δεύτερος που τον ενέπλεξαν στη λίστα Λαγκάρντ για να απαλλαγούν οριστικά…. Ενώ τον πρώτο τον πολεμούν, ακόμη, με όλα τα μέσα γιατί…γνωρίζει και μπορεί να μιλήσει κάποια στιγμή… με ονόματα και διευθύνσεις…!!! Επειτα, από ένα μεσοδιάστημα Παπαδήμου (που το σαμποτάρησαν) έριξαν στο παιχνίδι τα μεγάλα τους χαρτιά… Σαμαράς, Βενιζέλος και…Στουρνάρας…

  Αποτέλεσμα και ενώ έπρεπε να είχαν καταβάλει, ήδη, τα πρόστιμα του 1, 2 δις ευρώ…..σβήνονται αναδρομικά
  ================================================================
  τα πρόστιμα αυτά…με τροπολογία που κατέθεσαν-στη ζούλα-στη Βουλή οι υπουργοί Στουρνάρας και Βρούτσης…

  Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό τότε ποιό είναι..?? Και πόσες τρύπες θα μπορούσαν να κλείσουν τα χρήματα αυτά, όταν αναζητούνται μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να μην μειωθούν και άλλο οι συντάξεις, ή μερικές δεκάδες εκατομμύρια για να έχουν ρεύμα όλοι οι έλληνες… ΝΤΡΟΠΗ τους…

 2. Ποιος Παπακωνσταντίνου; Αυτόν τον κέρδισε μέχρι και ο Αλογοσκούφης.
  Ποιος έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα βρε γατάκι Παπακωνσταντίνου;

  19 Σεπτεμβρίου 2004– Φορολογικές αλλαγές με την «εγγύηση» του ΔΝΤ προωθεί το οικονομικό επιτελείο. Oκτώ μέτρα, τα οποία μεταβάλλουν τα δεδομένα στην αναπτυξιακή και φορολογική πολιτική ανακοινώνει τον Oκτώβριο η κυβέρνηση με τη σύμφωνη γνώμη του ΔΝΤ.

  http://s31.postimg.org/gltxdxm7v/arcidamos_karamanlis_alogoskoufis.jpg

  4 Μαϊου 2005– Με την καθοδήγηση του ΔΝΤ ο έλεγχος των δημόσιων δαπανών. Εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα βρίσκονται στην Ελλάδα από την Πέμπτη έως τις 18 Μαΐου, προκειμένου να προσφέρουν τεχνική βοήθεια για τη διαχείριση των δημόσιων δαπανών, μετά από πρόσκληση του υπουργού Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη.

  http://s31.postimg.org/of2yovlq3/archidamos_imf_alogoskoufis.jpg

  Έτσι, για να μάθεις να μη γράφεις βιβλία που λένε αλήθειες.

 3. ΝΜαν. 21:12 23/04/2016

  ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ….!!!

  1. Καμμένος 2012-10-28 : «Ο Παπακωνσταντίνου έχασε τη λίστα και έφυγε ελεύθερος , ο Βαξεβάνης τη βρήκε και διώκεται» ?
  **Η απόφαση της Εισαγγελίας για δίωξη Βαξεβάνη προκάλεσε την αντίδραση και του προέδρου των
  =============================================================================
  Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
  «Ο Παπακωνσταντίνου που «έχασε» την λίστα και έφυγε ελεύθερος συνοδεία φρουράς από την Βουλή, ο Βαξεβάνης δημοσίευσε ονόματα και διώκεται.. γράφει στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος.
  **Η λίστα Λαγκάρντ ήλθε στην Ελλάδα τέλος Σεπτεμβρίου του 2010.
  ============================================================

  Τώρα γιατί το 2012, ο καΜένος εντελώς,
  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ! τον Βαξεβάνη, και γιατί ο Βαξεβάνης που είχε ΤΗ ΛΙΣΤΑ από τις 10 Αυγούστου του 2010 δεν κλήθηκε στο δικαστήριο, να αποκαλύψει ΠΟΙΟΣ την έδωσε? Είχε τη λίστα ΔΥΟ μήνες πριν έλθει στην Ελλάδα και δεν τον κάλεσαν να ομολογήσει την καμένη πληροφορία του?
  Βαξεβάνη στικ δημιουργήθηκε 4.8.2010.
  Απορρίφθηκε αίτημα για κλήση Νικολούδη και Βαξεβάνη στη δίκη Παπακωνσταντίνου
  ———————————————————————————————————
  Απορριπτική ήταν η απόφαση των δικαστών στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο αίτημα της εισαγγελέως για κατάσχεση υπολογιστών -με κωδικό «Σοφία» και του γραφείου υπουργού του υπουργείου Οικονομικών- και στο αίτημά της να κληθεί ο τέως εισαγγελικός λειτουργός και υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Παναγιώτης Νικολούδης.
  ΑΙΤΗΜΑ ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ
  =============================
  είχαν καταθέσει και οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γ. Παπακωνσταντίνου, να κλητευθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει (σ.σ. ΗΟΤDOC) την «λίστα Λαγκάρντ», αλλά και ο πραγματογνώμονας που έκανε την σχετική πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος.
  Το συγκεκριμένο usb, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη,
  δημιουργήθηκε 4.8.2010.
  =====================
  Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Δευτέρα και θα συνεχίσει την κατάθεσή του ο πραγματογνώμονας της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Δελτσίδης.

  ΣΧΟΛΙΟ:Αληθεύει άραγε, ότι ένας απο τους όρους συνεργασίας ,ήταν η τιμωρία Παπακωνσταντίνου???

 4. ΝΜαν. 21:01 23/04/2016

  ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ ????……!

  Επιτέλους !

  Ν Βράχος

  Ήταν ολοφάνερο πως κάθε μέρα που περνούσε, κάθε μάρτυρας , κάθε στοιχείο που παρουσιαζότανε οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στη ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΠΛΗΡΗ ΑΘΩΩΣΗ και ΔΙΚΑΙΩΣΗ του ΕΝΤΙΜΟΥ Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
  Έτσι, μέσα σε χρόνο ρεκόρ και κάτω από την πίεση της πραγματικότητας, »έκλεισαν» άρον -άρον την υπόθεση χωρίς να περιμένουν άλλα στοιχεία και ΧΩΡΙΣ να καλέσουν ουσιώδεις μάρτυρες που θα αποκάλυπταν όλη τη ΣΚΕΥΩΡΙΑ.
  Για μάς , για όλους τους σώφρονες και νομιμόφρονες Έλληνες, η ΑΘΩΩΣΗ του έντιμου υπουργού ήταν και είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, κάτι πάρα πάνω από αληθής και τεκμηριωμένη. Η καθημερινή λαϊκή κατακραυγή ήταν σημάδι, ότι σε λίγο δεν θα μπορούσαν να την ποδηγετήσουν.
  ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ γιατί δεν μπορούσαν να τον καταδικάσουν.
  Πίσω στο μυαλό τους υπήρχε και υπάρχει η περίπτωση της ΕΠΑΝΟΔΟΥ ! για να επιβάλει την οικονομική ευταξία και φοροδοτική διαφάνεια.
  Πάνο καΜένε εντελώς, για πες ΑΛΕΥΡΙ…..άθλιε φοροφυγά, υβριστή και συκοφάντη??

 5. ΝΜαν. 20:54 23/04/2016

  ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ…! ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ…!

  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!….

  ΤΟ ‘’ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ’’ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου.
  ====================================================================

  *Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε, επί τέλους, να λειτουργεί, οι επίορκοι τυφλοπόντικες τα ‘’έχασαν’’ ! Τα ‘’κόκκινα’’ τηλέφωνα κτύπησαν και τα φερέφωνα άκουγαν χωρίς να μιλούν. Το ίδιο βράδυ ξεκίνησε ο πόλεμος των ΜΜΕ κατά της κυβερνητικής προσπάθειας για να… σωθεί η χώρα
  *Κι όμως με (ν)τροπολογία στις 11 Δεκ. 2013, Σαμαράς-Βενιζέλος, ΧΑΡΙΣΑΝ το πρόστιμο 1,2 Δις. ευρώ που είχε επιβάλλει για λαθραία διακίνηση και εισαγωγή πετρελαίου σε Λάτση και Βαρδινογιάννη. Και εμείς ‘’οι έντιμοι’’ που ..επαναστατούμε με το παραμικρό όταν θίγονται τα συμφέροντά μας, τι δίδαγμα δίνουμε στα παιδιά μας, στην Ελλάδα του αύριο? Που είναι η ηθική συμπαράσταση, στον έντιμο αγωνιστή που διώκεται από την κλίκα , γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΣ?
  *Στις 25 Φεβρουαρίου, δεξιοί, αδέξιοι, ‘’αριστεροί’’ και ακροφασίστες, οδήγησαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ειδικό δικαστήριο , οι έντιμοι του Σύριζα, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του συκοφάντη και ψεύτη καμένου και των χρυσοδολοφόνων γιατί δεν …εισέπραξε 120.000 ευρώ από τη Λίστα Λαγκαρντ, ενώ αυτοί επί τρία χρόνια σχεδόν …τι εισέπραξαν?
  * Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Βενιζέλος, κατάλαβε ότι χάνει το παιχνίδι και ήλθε σε επαφή με τον Σαμαρά, τον άλλο ΑΠΟΣΤΑΤΗ, και κατόπιν Μπαροζικής οδηγίας και υποστήριξης αποφάσισαν την ανατροπή και την τιμωρία αυτών που αγνόησαν τα αφεντικά τους.
  *Για πρώτη φορά, στην ιστορία της Ελλάδας, βρέθηκαν δύο πολιτικοί και επέβαλαν πραγματικό πρόστιμο σε λαθροδιακινητές τεραστίων ποσοτήτων πετρελαίου. Κι όμως , η πράξη του αυτή δημιούργησε »ΤΣΟΥΝΑΜΙ»» οργής, τόσο στους φοροφυγάδες, όσο και μίσθαρνα όργανα της δημόσιας εξουσίας.
  *Ασυγκράτητοι όλοι τους θέλησαν να θρέψουν δάφνες, με την »ευκαιρία» τιμωρίας του ΕΝΤΙΜΟΥ υπουργού, που έκανε το καθήκον του βάζοντας πρόστιμο στην κορυφή της πυραμίδας φοροδιαφυγής.
  *Πότε στο παρελθόν έγινε έλεγχος και επεβλήθη πρόστιμο τόσο μεγάλο, όσο και το μέγεθος της φοροδιαφυγής και το εμπορικό και κοινωνικό »ανάστημα» των φοροφυγάδων.
  *230 !!! βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του ΕΝΤΙΜΟΥ υπουργού, πιστεύοντας ότι ο ..ψηφοφόρος θα τους »εξάγνιζε» πολιτικά ισοβίως.Φαίνεται ότι ο ‘’πολιτικός’’ συμπεριφέρεται ανάλογα με την ‘’κάστα’’ και τις απαιτήσεις των ψηφοφόρων.
  *Στην αρχαία Ρώμη οι ‘’πελάτες’’ ζήταγαν αίμα.
  Σήμερα, στην Ελλάδα οι ‘’πελάτες’’ ζουν και αποχαυνώνονται με ..χόρτα, καφέ και ‘’παρόλες’’ μικροκομματικής σκοπιμότητας και πελατειακής εξυπηρέτησης.
  Αυτοκαταστροφή χωρίς επιστροφή για την Ελλάδα και… εκούσια δυστυχώς.
  ΣΧΟΛΙΟ: ΓΙΑΤΙ ο κ. Τσίπρας δεν επαναφέρει το πρόστιμο των 1,2 δις ευρώ με νέο νόμο, ώστε με τα χρήματα αυτά να επιλύσει ΟΛΑ! σχεδόν τα παρόντα προβλήματα?

 6. ΝΜαν. 20:48 23/04/2016

  ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ???

  Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου,
  είχε αφήσει εποχή, σαν υπεύθυνος τύπου του Πασόκ, την εποχή ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΩΝ και των ομολόγων. Την εποχή του μεγάλου ΦΑΣΙΣΜΟΥ! του μεγάλου ‘’ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ’’! του μαύρου μανδύα και της μαύρης ψυχής των «επιζητούντων την ευλογία’’ από τα κομποσκοίνια.
  Τότε χωρίς κανένα δισταγμό, αποκάλυπτε και καυτηρίαζε τις παρασπονδίες επωνύμων δικαστών, που είχαν μεταβάλλει τα γραφεία τους σε παραμαγαζα της Ρηγίλλης. Τότε που δεν δίσταζε να ονοματίζει κάθε δικαστή που αντί να δικάζει, υπηρετούσε κομματικές σκοπιμότητες και πολιτικές αθλιότητες. Τότε που το δημόσιο συμφέρον, είχε ταυτιστεί με τους εθνικούς ‘’μεταπράτες’’ της βορείου Ελλάδας.

  Τότε, που οι νεοδημοκράτες υπουργοί, αθωώνονταν από τα κακουργήματα και τις ρεμούλες των ολίγων εκλεκτών , ουσιαστικά, λόγω ..βλακείας !!!

 7. ΝΒ 20:45 23/04/2016

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
  Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου:
  «Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία»
  Γράφει ο Ν Βράχος
  «Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης», αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει «πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και…
  ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
  Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν.
  Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία»
  Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

  Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
  Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
  Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και την Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
  Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπάθησαν, για μία ακόμη φορά, να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων και θα σταματούσε η αμφίπλευρη ακραία διαδρομή..
  Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως !
  Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.