ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμπρός για την Προγραμματική Συνδιάσκεψη

Συνεδριάζει το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Πρόσω ολοταχώς για την Προγραμματική Συνδιάσκεψη του Μαΐου βάζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, που καλείται τώρα να εγκρίνει τα κείμενα που επιμελήθηκαν οι επιμέρους ομάδες εργασίας και τα απέστειλαν στην Χαριλάου Τρικούπη.
ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÊÅÍÔÑÉÊÏÕ ÓÕÍÔÏÍÉÓÔÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÊÇÓ ÓÕÌÐÁÑÁÔÁÎÇÓ (ÐÁÓÏÊ-ÄÇÌÁÑ)--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Για αυτό τον λόγο συνεδριάζει σήμερα, στις δύο το μεσημέρι το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τησυνεδρίαση να γίνεται μεν στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ επί της οδού ΑγίουΚωνσταντίνου στην Αθήνα, αλλά υπό την προεδρία της επικεφαλής του σχήματος Φώφης Γεννηματά.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθεί η διακήρυξη για την Δημοκρατική Συμπαράταξη, την οποία και επιμελήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους Κώστα Σκανδαλίδη, Πάνο Αναστασιάδη, Παντελή Καμά, Γιώργο Σιακαντάρη, Παναγιώτη Ιωακειμίδη και Γιάννη Δατσέρη.

Εφόσον εγκριθούν δε, τα συνολικά επτά κείμενα των ομάδων εργασίας,θα ξεκινήσει η επιχείρηση ‘επικοινωνία’ τους, με πανελλαδική εξόρμηση το πρώτοΣαββατοκύριακο μετά το Πάσχα, αλλά και διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα ενόψει Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης. Μέχρι τις 14-15 Μαΐου, οπότε καιπρογραμματίζεται η Συνδιάσκεψη, θεωρείται βέβαιο ότι θα έχουν συνεδριάσει καιτα επιμέρους κομματικά όργανα, όπως το Πολιτικό Συμβούλιο και η ΚεντρικήΕπιτροπή του ΠΑΣΟΚ και η Εκτελεστική και η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ αντίστοιχα.

Παράλληλα, στη Δημοκρατική Συμπαράταξηπαρακολουθούν στενά τη δουλειά που γίνεται στην νεοσυσταθείσα Επιτροπή Θέσεωνκαι Διαλόγου για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις, που μέλλει να κάνει τηδεύτερη συνεδρίασή της λίγο μετά το Πάσχα, στις 5 Μαΐου. Στο μεταξύ, όμως,έχουν ήδη συσταθεί η επταμελής Συντονιστική Γραμματεία και οι επιμέρουςεπιτροπές που εργάζονται ήδη η καθεμία στο αντικείμενό της, με στόχο με τοπέρας του διμήνου από τη σύστασή της, η Επιτροπή να υποβάλει εισήγηση, εν είδειπρογραμματικού πλαισίου για την περαιτέρω συμπόρευση των φορέων καιπροσωπικοτήτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα ανασυγκρότησης του χώρου μεταξύΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μιά δόση από τα ίδια ! Μιά πλειοδοτική πρόταση στις καρέκλες οπως την γνωρίσαμε από το παρελθόν και των διαθέσεων των προταγωνιστών να πάρουν κάτι και οχι να δώσουν …
    Φάνηκαν για μιά ακόμη φορά πεντακάθαρα , οι διαθέσεις τους !
    Λιπάμαι που οι » δικοί » μου του Κινήματος δεν ειναι εκεί. , αλλά ειμαι χαρούμενος και ευτυχής που δεν ξεπούλησαν τα ονειρα και τα οράματά μου .
    Κεντροαριστερά χωρίς ενεργούς πολίτες δεν μπορεί να συγκρτηθεί σε συνασπισμό , όπου τα γνωστά κοράκια εποφθαλμούν , καρέκλες και αξιώματα , στασίδια ….
    Εμείς θέλουμε ν´αλλαξουμε !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.