Neo

Σύριζα… από τη διάλυση το ΕΣΥ

Συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ είχε χθες η Φώφη Γεννηματά. Έχοντας δε μία… ευαισθησία παραπάνω στο θέμα του ΕΣΥ, δεδομένου ότι πρόκειται για κολοσσιαίο στην εποχή του έργο του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά και πατέρα της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μάσησε τα λόγια της.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, έκανε λόγο για υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση και υπολειτουργία …«ΣΥΡΙΖΑ από τη διάλυση», με συνέπεια την επιβάρυνση της ελληνικής οικογένειας. Κατηγόρησετην κυβέρνηση για ψέματα, θυμίζοντας τις εξαγγελίες 4500 προσλήψεων και τηνπροκήρυξε με καθυστέρηση μόλις 916 θέσεων, καθώς και τις εξαγγελίες για δήθεναύξηση των δαπανών για την υγεία, με το ‘μάρμαρο’ να πληρώνεται τελικά από τουςσυνταξιούχους με αύξηση των εισφορών τους.

«Ως εδώ. Ανδεν μπορούν να παραιτηθούν», είπε, για πολλοστή φορά μέσα στην τελευταίαεβδομάδα, υποστηρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε το ΕΣΥ, θα δώσει τώρα μάχη γιατην στήριξή του. Ακόμα περισσότερο, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στηναναγέννησή του και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα το καταστήσουναποτελεσματικό και αξιόπιστο στα μάτια των πολιτών.

Προφανώς υπολογίζειτο ΠΑΣΟΚ να μετέχει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα, γιατί διαφορετικά ο Neo αδυνατείνα καταλάβει πώς ακριβώς θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της αυτές…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.