ΕΛΛΑΔΑ

«Ανοησία η κωλυσιεργία στην διαπραγμάτευση»

Σκληρή απάντηση Μαξίμου προς Λαγκάρντ

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της κυβέρνησης με το ΔΝΤ μετά την αποκάλυψη των Wikileaks για τα «σχέδια» Βελκουλέσκου-Τόμσεν περί πρόκλησης πιστωτικού γεγονότος σε βάρος της χώρας.
ÃÅÑÌÁÍÉÁ - ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ ÌÅ ÔÇÍ ÊÁÃÊÅËÁÑÉÏ Á. ÌÅÑÊÅË / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ (ÃÑ. ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI)

του Γιώργου Μελιγγώνη

Η κυβέρνηση, πριν λίγο, επέστρεψε τα περί «ανοησίας» στην Κριστίν Λαγκάρντ, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες και τα
σενάρια ότι η Αθήνα έχει οποιαδήποτε σχέση με την υποκλοπή των διαλόγων στην τηλεδιάσκεψη των στελεχών του ΔΝΤ.

Στην απάντησή της προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η γενική διευθύντρια του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, είχε χρησιμοποιήσει σκληρές εκφράσεις, κάνοντας λόγο ακόμη και για ανοησίες. «Οποιαδήποτε θεωρία ότι το προσωπικό του ΔΝΤ θα σκεφτόταν να προκαλέσει πιστωτικό γεγονός ως διαπραγματευτική τακτική είναι απλώς ανόητη», υπογραμμίζει η «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ στην απαντητική επιστολή της.

Πριν λίγο, λοιπόν, αφότου τελείωσε η σύσκεψη στην οποία ο πρωθυπουργός αξιολόγησε όλα τα νέα δεδομένα με τους συνεργάτες τους, αποφασίστηκε να πετάξει ξανά το γάντι στο ΔΝΤ το Μέγαρο Μαξίμου.

Έτσι, εκδόθηκε μία σκληρή ανακοίνωση, με την οποία η κυβέρνηση κατηγορεί ευθέως το Ταμείο διάθεση «κωλυσιεργίας» στις διαπραγματεύσεις –που αποτελεί εκ των πραγμάτων ένα βήμα προς το «πιστωτικό γεγονός». «Η στρατηγική κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα λίγο πριν το βρετανικό δημοψήφισμα είναι πράγματι μια μεγάλη ανοησία.

Μία ανοησία που οφείλουμε, όλοι, να αποτρέψουμε», σημειώνει η ελληνική κυβέρνηση, απευθυνόμενη σαφώς προς το ΔΝΤ, προσθέτοντας ότι «η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις για επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από όσα ορίζει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου».

Παράλληλα, όπως προαναφέρθηκε, το Μαξίμου διαψεύδει κάθε σενάριο πως εμπλέκεται η κυβέρνηση στην υποκλοπή της συνομιλίας Βελκουλέσκου-Τόμσεν: «Σε ό,τι αφορά δε στα ζητήματα ασφάλειας, η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα απόλυτα ασφαλής, πολύ περισσότερο, μάλιστα, από χώρες στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών των WikiLeaks», καταλήγει η κυβερνητική ανακοίνωση.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ‘’ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ’’…..ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ
  ===============================================
  ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ»

  Και ‘’τολμούσαν’’ οι μα@@@κες να τον συγκρίνουν με τον ΑΝΔΡΕΑ!!!!!!
  ———————————————————————————————–
  ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΤΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ- ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ
  Απόσπασμα ατην επιστολή της κας Κ.Λαγκάρντ
  [[Για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως εσείς μας προσκαλέσατε, είναι καίριο ότι οι Αρχές σας θα εξασφαλίσουν ένα περιβάλλον που σέβεται την ιδιωτικότητα των εσωτερικών συζητήσεων και θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την προσωπική τους ασφάλεια.]]
  Κριστίν Λαγκάρντ

  Μετά το «ηλίθιος» του Σόιμπλε η Die Welt χαρακτήρισε τον Τσίπρα «περίγελο» του Νταβός
  ————————————————————————————————————————
  Τι γράφει η γερμανική εφημερίδα για την εμφάνιση του Έλληνα Πρωθυπουργού – Πρώτη ανάρτηση:
  Μετά το «ηλίθιος» του Σόιμπλε η Die Welt χαρακτήρισε τον Τσίπρα «περίγελο» του Νταβός
  Δεν έφτανε το “stupid” του Σόιμπλε για τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα έρχεται και η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η οποία σε άρθρο της, χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό «περίγελο του Νταβός».

  Σήμερα 4-3-2016 έρχεται η πρόεδρος του ΔΝΤ να απαντήσει στον έως τώρα ‘’Ηλίθιο’’ και ‘’περίγελο’’ σχετικά
  ————————————————————————————————————————————–
  με την υποκλοπή των συζητήσεων των μελών του ΔΝΤ στην Ελλάδα και να τονίσει τα εξής: Κατόπιν σκέψεως, ωστόσο, αποφάσισα να επιτρέψω στην αντιπροσωπεία μας να επιστρέψει στην Αθήνα και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις. Η αντιπροσωπεία (σσ: του ΔΝΤ) αποτελείται από έμπειρο προσωπικό που έχουν την πλήρη μου εμπιστοσύνη και προσωπική υποστήριξη.

  Για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως εσείς μας προσκαλέσατε, είναι καίριο ότι οι Αρχές σας θα εξασφαλίσουν ένα περιβάλλον που σέβεται την ιδιωτικότητα των εσωτερικών συζητήσεων και θα λαμβάνει
  =============================================================================
  όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την προσωπική τους ασφάλεια.
  Τέλος, το ΔΝΤ διεξάγει τις διαπραγματεύσεις του καλή τη πίστη, και όχι μέσω απειλών, και δεν επικοινωνούμε μέσω διαρροών. Για να ενισχύσω περαιτέρω την διαφάνεια του διαλόγου μας, αποφάσισα επομένως να δημοσιεύσω το κείμενο αυτής της επιστολής στην ιστοσελίδα μας, στοwww.imf.org.
  Αναμένω επίσης να έχω μία προσωπική συνομιλία μαζί σας για τον τρόπο που θα προωθήσουμε τις συζητήσεις μας.
  Ειλικρινώς,
  Κριστίν Λαγκάρντ
  *Βέβαια, είχαν προηγηθεί τα δημοσιογραφικά και πανεπιστημιακά επιτελεία των ΗΠΑ, που είχαν εκφράσει δημοσίως και παγκοσμίως τόσο την ακαταλληλότητα και αγραμματοσύνη του ‘’Αλέξη’’, όσο και τον μέγιστο κίνδυνο καταστροφής και χρεοκοπίας της Ελλάδας από την αδεξιότητα, την άγνοια και επιπολαιότητα των χειρισμών του στα διάφορα φόρουμ, που ‘’αναγκαστικά και άφρονα’’ συμμετέχει ως ο ’’περίγελος’’ του Νταβός.
  *Η γερμανική εφημερίδα ασκεί σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την εμφάνισή του σε πάνελ του οικονομικού φόρουμ και αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Έλληνας πρωθυπουργός έδωσε την εντύπωση ενός «ξεροκέφαλου» ηγέτη που δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.

  *Το άρθρο τιτλοφορείται «Πώς ο Αλέξης Τσίπρας έγινε περίγελος του Νταβός», και στον υπότιτλό του
  ———————————————————————————————————————————-
  σχολιάζεται με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο η «μονομαχία» του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

  *«Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξετέθη με την ελλιπή κατανόηση των οικονομικών όρων και την κατά μέτωπο επίθεση στον κ. Σόιμπλε, ο οποίος, όμως, πέρασε στην αντεπίθεση επιδέξια» γράφει ο υπότιτλος του δημοσιεύματος.

  Την ίδια ώρα, το άρθρο αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας παίζει «δευτερεύοντα ρόλο» και πως είναι ένας
  ——————————————————————————————————————–
  «ισχυρογνώμων πρωθυπουργός που δεν είναι σε θέση να βγάλει την χρεωμένη του χώρα από την κρίση».

  *Τονίζεται δε, ότι αυτή την περίοδο, η Ευρώπη έχει εντελώς διαφορετικά προβλήματα. Μάλιστα, σχολιάζει δηκτικά την έκκληση του Αλέξη Τσίπρα για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στο θέμα του προσφυγικού, μεταφράζοντας αυθαίρετα το σχόλιο του πρωθυπουργού σε «περισσότερα χρήματα για την καταχρεωμένη χώρα του».
  Τελικά ,
  *Είναι ηλίου φαεινότερο ότι, η έλλειψη γνώσης, πυγμής και θέλησης εκ μέρους της Ελλάδας, έχει ‘’εκτροχιάσει’’ τις απαιτήσεις και τους εκβιασμούς της Τουρκίας.
  *Είναι απαράδεκτο και εγκληματικό το γεγονός ότι σήμερα οι Τούρκοι αλωνίζουν και δημιουργούν ‘’ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ’’ και διεκδικούν περιοχές και βραχονησίδες , που κάποτε δεν τολμούσαν ούτε και να σκεφτούν.
  *Πότε θα καταλάβουν οι Έλληνες, ότι αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα και στην γύρω περιοχή, είναι τα αποτελέσματα της ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ των ‘’ΗΛΙΘΙΩΝ’’ φύσει και θέσει συγκυβερνητών, η, και της συμπεφωνημένης ,(αδύνατη με κανονικές συνθήκες) εκλογής τους ?

  *Όλοι μας βρίζουν και ΟΛΟΙ!! γελάνε εις βάρος μας,
  —————————————————————————-
  βλέποντας ένα λαό, χωρίς κυβέρνηση, χωρίς θέληση να δέχεται όλους αυτούς τους βρώμικους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ και να παραδίδει ιερά και όσια, ξεπουλώντας κάθε εύρωστη δημόσια οικονομική μονάδα, αντί πινακίου φακής, στους ντόπιους και διεθνείς νταβατζήδες.

  Δεν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα στην Ελλάδα ?

 2. 9 Αυγούστου 2009 η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ?

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

  Στις 9 Αυγούστου 2009 συμβαίνουν στο ελληνικό δημόσιο ΔΥΟ γεγονότα ,που από μόνα τους συσχετιζόμενα, αποδεικνύουν το μέγεθος και το ύψος της συμμορίας.
  1) Κατατίθεται η έκθεση του διεθνούς νομισματικού ταμείου και οι Έλληνες τραπεζίτες και λοιποί υπάλληλοι του κράτους μαθαίνουν ότι χρεοκοπήσαμε έχοντας έλλειμμα 51 δις ευρώ.
  2) Την ΙΔΙΑ μέρα ο τραπεζίτης μιας δημόσιας ελληνικής τράπεζας, που σίγουρα έμαθε την είδηση, όπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα. Κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του. Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’έπαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
  Εκθεση του ΔΝΤ
  =================
  Τον Αύγουστο του 2009 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην ετήσια του έκθεση «Αρθρο ΙV», που κάνει για όλες τις χώρες, αποφασίζει και αυτό με τη σειρά του να χτυπήσει το καμπανάκι με τον πιο ηχηρό τρόπο. Ο Ολλανδός εισηγητής της έκθεσης Μπομπ Τράα, ειδικός σε στατιστικά θέματα χρέους, αναφέρει μεταξύ των άλλων προβλημάτων της οικονομίας το συνεχές αυξανόμενο χρέος της χώρας, την απώλεια ανταγωνιστικότητας και το μεγάλο έλλειμμά της.

  Οταν στο υπουργείο Οικονομικών βλέπουν το προσχέδιο της έκθεσης αντιδρούν έντονα και ζητούν να μη
  =================================
  δημοσιευθεί ό,τι αρνητικό υπάρχει σχετικά με την Ελλάδα και την αδυναμία της να βγει στις αγορές, καθώς και ό,τι σχετιζόταν με το ρίσκο της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης (τα δύο μόνα στοιχεία που είχε δικαίωμα η Ελλάδα να παρέμβει). Οντως η έκθεση βγαίνει με μερικές αναφορές σβησμένες. Ομως και γι’ αυτούς που δεν ήταν εξοικειωμένοι με τις εκθέσεις του ΔΝΤ, ο Τράα δημοσιεύει και μία συμπληρωματική που μάλλον δεν αντιλαμβάνεται το υπουργείο Οικονομικών. Γιατί εκεί αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «αν η Ελλάδα ήταν εταιρεία, θα ήταν χρεοκοπημένη» καθώς τα έξοδά της ήταν κατά 51 δισ.
  ===============================================================================
  περισσότερα από τα έσοδα.

  ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ…ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!
  ==========================================================
  Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
  Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα. Κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
  Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
  Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
  Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

  Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009,
  ==============================================================================
  θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.
  =========================================

  • freeman 16:11 04/04/2016

   ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΊΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ , που ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΔΏ ΚΑΙ 8 ΧΡΌΝΙΑ , οι ΙΔΙΟΙ ΚαραμανλοΤσιπρικοί ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ (ποινικό ερώτημα εσχάτης προδοσίας , εκ του αποτελέσματος ) είναι : ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΑΤΕ-ΠΑΡΑΚΑΛΈΣΑΤΕ (Προβόπουλος-Καραμαλής) το ΔΝΤ , τον Μάιο του 2008 , να ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ την Μελέτη ΜΕΧΡΙ τον Ιούλιο 2009 ? 15 ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ για την Ελληνική Οικονομία-Κοινωνία ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΙΛΟΣ-ΕΝΟΧΟΣ-ΑΒΟΥΛΟΣ , συνέχιζε ΑΣΥΔΟΤΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ –ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΙΠΑΛΗ- ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ από εισφορο-φοροδιαφυγή , ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ως …ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Συνταγματικά Πρωθυπουργός που ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ & ΑΣΥΝΤΑΧΤΑ .

 3. freeman 13:13 04/04/2016

  το Δρόμο του ΑΝΙΚΑΝΟΥ Καραμανλή, ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Τσίπρας , ΜπουρδολογοΠολιτική με Υποκλοπές και Τερατολογίες περί Διεθνών Συνωμοσιών κατά του . . . Μεγάλου Ηγέτη ΤσεΤσίπρα , οσονούπω και Αριστερή ΚαραμανλοΠυθία !
  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ , ΓΑΡΓΑΡΑ από ΜΜΕ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
  ΕΙΠΕ ο Προβόπουλος : Τον Μάιο του 2008 ο Μπομπ Τράα, πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, είχε συντάξει έκθεση για την ελληνική οικονομία, στην οποία υπολόγισε ότι το χρέος κάθε μορφής του ελληνικού κράτους ήταν πάνω από το 800% του ΑΕΠ, αποκάλυψε ο Γιώργος Προβόπουλος. Τόνισε, δε, ότι /// «τον παρακαλέσαμε να μην το δημοσιεύσει γιατί θα γινόταν χαμός». ///
  KAI ενώ πάει να τα κουκουλώσει , απλά τα επιβεβαιώνει :
  Σε σχόλιο του μέσω Facebook o κ. Προβόπουλος ανέφερε: «Επειδή αρκετοί δεν κατάλαβαν ή έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είπα σε πρόσφατη ομιλία μου, ιδού η σχετική μελέτη του Δ.Ν.Τ του Ιουλίου 2009, τα ονόματα των συγγραφέων και η σχετική περικοπή στην σελ 15 της μελέτης, ιδιαίτερα η παράγραφος με τίτλο: Debt. Η μελέτη αυτή έχει αναρτηθεί από το Δ.Ν.Τ.
  ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ (ποινικό ερώτημα εσχάτης προδοσίας , εκ του αποτελέσματος ) Προβόπουλε είναι : ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΑΤΕ-ΠΑΡΑΚΑΛΈΣΑΤΕ (Προβόπουλος-Καραμαλής) το ΔΝΤ , τον Μάιο του 2008 , να ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ την Μελέτη ΜΕΧΡΙ τον Ιούλιο 2009 ? 15 ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ για την Ελληνική Οικονομία-Κοινωνία ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΙΛΟΣ-ΕΝΟΧΟΣ-ΑΒΟΥΛΟΣ , συνέχιζε ΑΣΥΔΟΤΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ –ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΙΠΑΛΗ- ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ από εισφορο-φοροδιαφυγή , ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ως …ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Συνταγματικά Πρωθυπουργός που ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ & ΑΣΥΝΤΑΧΤΑ .
  Ρε Εκεί στην Ευελπίδων κανένας Εισαγγελέας ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ?
  Για την ΝΔ , φυσιολογικό να το κάνει γαργάρα .
  ΑΛΛΑ Συριζανέλ? Φωφοπασοκ ? Ποτάμι ? Λεβέντης ? ΚΚΕ ? Χ.Α ?
  ΟΛΟΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ? Απίστευτη ΟΜΕΡΤΑ (Τραπέζης Ελλάδος – Όλων των Κομμάτων – Δικαιοσύνης – ΜΜΕ) για τον Ραφήνιο Λιποτάκτη !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.