ΕΛΛΑΔΑ

Στο Καταράχι

Σώθηκαν από θαύμα: Μεθυσμένος οδηγός παραλίγο να χτυπήσει πιστούς τη Μ. Παρασκευή

Τραγικές μνήμες από το θανατηφόρο δυστύχημα με πολλά θύματα που είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια στο Κάτω Σαμικό της Κρέστενας, “ξύπνησε” το περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στο Καταράχι Πύργου, στην περιφορά του Επιταφίου του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας.
pyrgos

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr , ένας οδηγός και μάλιστα με επαγγελματική εμπειρία, από θαύμα και χάρη στην αυτοθυσία των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, λίγο έλειψε να πέσει πάνω στους πιστούς που ακολουθούσαν τον Επιτάφιο και να θρηνήσουμε δεκάδες θύματα.

Ο οδηγός ηλικίας περίπου 55 ετών, σε κατάσταση μέθης, κατευθυνόμενος από Καταράχι προς Πύργο, δεν αντιλήφθηκε τον Επιτάφιο και τους πολίτες που ακολουθούσαν. Μπροστά από τον Επιτάφιο βρισκόταν ως προπομπός αστυνομικός με περιπολικό. Άμεσα αντιλήφθηκε πως ο οδηγός του ΙΧ δεν μείωνε την ταχύτητά του και άρχισε με σινιάλα που έκανε με τα φώτα και τη σειρήνα (οι φάροι ούτως ή άλλως λειτουργούσαν) να ενημερώσει τον οδηγό για να σταματήσει.

Αυτός μπορεί να ελάττωσε την ταχύτητα αλλά δεν ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον αστυνομικό να κινηθεί με το περιπολικό πάνω του ώστε να προστατέψει τους πολίτες.Έτσι κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα του μεθυσμένου οδηγού, που στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μπράβο στον αστυνομικό !
    Τώρα μερικοί από σας όλων των αποχρώσεων , γιατί δεν τον λετε «μπάτσο» ;
    Μήπως ηρθε ο καιρός οι πολίτες να παραμένουν αρωγοί και φίλοι των αστυνομικών μας όπως γίνεται σε όλα τα μέρη του κόσμου , όπου υπάρχει έννομη τάξης και ευνομούμενο κράτος ;
    Τα διδάγματα του Τσίπρα οταν ηταν στην » αντίσταση και τις καταλήψεις» πρέπει να ξεριζωθούν όπως πρέπει να καταλάβει ο πρωθυπουργός μας οτι υπάγεται στους νόμους του » πόθεν εσχες » .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.