ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για επισκέψεις κρατικών υπηρεσιών στην Ομοσπονδία!

Στ. Κοντονής: «Ψευδείς και συκοφαντικές οι αναφορές του προέδρου της ΕΠΟ»

Ως ψευδείς και συκοφαντικές χαρακτηρίζει το υφυπουργείο Αθλητισμού, σε ανακοίνωσή του, τις αναφορές του προέδρου της ΕΠΟ για επισκέψεις κλιμακίων κρατικών υπηρεσιών στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ώστε να ασκήσουν πίεση στα μέλη της.
kontonis

Μάλιστα τονίζεται ότι στόχος της αναφοράς αυτής από τον κ Γκιρτζίκη, είναι να αποτρέψει ενδεχόμενους μελλοντικούς ελέγχους της Πολιτείας στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι αναφορές του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Γιώργου Γκιρτζίκη περί δήθεν επισκέψεων κλιμακίων κρατικών υπηρεσιών (αδιευκρίνιστης ιδιότητας και προέλευσης), οι οποίες επεκτείνονται και σε απρεπείς χαρακτηρισμούς, είναι εντελώς ψευδείς και συκοφαντικές.

Κατά συνέπεια χαρακτηρίζονται αποκυήματα φαντασίας, εκτός και αν συνιστούν σκόπιμες αναφορές με προφανή στόχο να αποτραπούν μελλοντικοί έλεγχοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Να σημειωθεί ότι, σε συνέντευξή του ο πρόεδρος ΕΠΟ υποστήριξε ότι, την Πέμπτη επισκέφθηκαν τα γραφεία της Ομοσπονδίας κλιμάκια υπηρεσίας της κυβέρνησης, για έλεγχο.

«Έχουμε ελεγχθεί πάρα πολλές φορές και εγώ προσωπικά, αλλά ήρθαν πάλι για να μας κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο. Ο σκοπός είναι ολοφάνερος. Θέλουν να μας σπάσουν την ψυχολογία, αλλά δεν θα τους περάσει. Η πίεση αυτή, που φτάνει έως και το σημείο του εκβιασμού είναι αήθης πράξη. Θα την χαρακτήριζα και άθλια, εάν προκαλείται λόγω της στάσης, που κρατάμε εμείς στην ΕΠΟ για να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο κ. Γκιρτζίκης στην  «ArenaPress».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.