Neo

Θα ανταλλάξει ευχές με το πλήρωμα

Στη φρεγάτα «Αδρίας» την Κυριακή του Πάσχα ο πρωθυπουργός

Τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» θα επισκεφθεί την Κυριακή του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός θα ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα. Τον κ. Τσίπρα θα συνοδεύει ο Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος.

 

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 19:11 02/05/2016

    Στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν τι κοινό έχουν
    =======================================
    ο αντιπρόσωπος των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντής της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας «Ντασό», Ανρί Λερουά, μεσίτης οπλικών συστημάτων, και οι κύριοι Χρ. Ζώης (πρώην μέλος της επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα) και Π. Καμμένος, (πρώην πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ και νυν υπουργός Άμυνας) και ο κ. Χρήστος Χούμπαυλης;

    *Μήπως και οι τέσσερις είναι ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί (Club des amis grecs du candidat a la presidentielle francaise Nikolas Sarkozy);

    Κανείς στο Μαξίμου δεν γνωρίζει ποιες είναι οι σχέσεις Σαρκοζί-Ντασό;
    Μήπως ο Σερζ Ντασό, πρόεδρος του ομίλου «Dassault Aviation», είναι γερουσιαστής του UMP (του κόμματος Σαρκοζί), ενώ ο γιος του, Ολιβιέ Ντασό, βουλευτής και προσωπικός φίλος του Σαρκοζί;
    Στη Γαλλία άπαντες γνωρίζουν ότι ο Όλιβερ Ντασό είναι τόσο στενός φίλος με τον Σαρκοζί, ώστε στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο είναι συνέταιρος ο Σαρκοζί ανατέθηκε η δύσκολη υπόθεση ξεκαθαρίσματος της κληρονομιάς των Ντασό.

    Στην οικογένεια άνηκε μέχρι πρόσφατα και η μεγαλύτερη συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας, η «Figaro».
    Τυχαίες συμπτώσεις θα πείτε.
    Όπως τυχαία είναι προφανώς και η έλευση του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.
    Το ενδιαφέρον της Γαλλικής πλευράς για τους εξοπλισμούς είναι παλιό και ξεκινά από την κυβέρνηση Σημίτη. Συνεχίστηκε έντονα και κατά τη διακυβέρνηση Σαμαρά αφού ο Χρ. Χούμπαυλης είχε οικογενειακές σχέσεις με τον τότε πρόεδρο της ΝΔ.
    ======================

    *Τώρα πια που έφυγαν από τη μέση Ρώσοι και Αμερικανοί,
    ==========================================
    το ενδιαφέρον της Γαλλίας έγινε κάτι παραπάνω από στενό… και βεβαίως ο φάκελος «Λουκάς Ρωμανός» αραχνιάζει στα συρτάρια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το… καλό του τόπου!

    *Φανταστείτε κάποια στιγμή η δημοσιογραφική έρευνα να έφερνε στο φως τον φάκελο με τα στοιχεία των μιζών από τα γαλλικά εξοπλιστικά… με τους δημοσιογράφους και τις εφημερίδες που πληρωνόντουσαν μέσω Κυπριακής εταιρείας από την γαλλική κρατική εταιρεία DCN για να γράφουν υπέρ της Ντασό.

    *Αν δει κανείς τα αποδειχτικά πληρωμών θα διαπιστώσει ότι υπήρχαν εφημερίδες που έπαιρναν 25 εκατομμύρια ελληνικές δραχμές την εβδομάδα!!!

    *Φανταστείτε να βγει και το όνομα του Έλληνα FIXER που όλα αυτά τα χρόνια κανονίζει τις δουλειές των Γάλλων και μοιράζει τις μίζες.

    Και φανταστείτε να αποδειχθεί ότι είναι Πασόκος που όμως διατηρεί τον ίδιο ρόλο ακόμα και σήμερα με όλες τις κυβερνήσεις!!!

    *Και φανταστείτε όλα αυτά να τα ξέρει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Μαξίμου και να μην πηγαίνουν το φάκελο στη δικαιοσύνη όπως έκαναν με τις προηγούμενες περιπτώσεις μιζών.

    *Η έκρηξη από τις αποκαλύψεις θα είναι υπερκαινοφανής!!! Διότι θα τινάξει την Μπάνγκα και σε πολιτικό επίπεδο, σε όλο αυτό το ωραίο αφήγημα ότι οι φίλοι μας οι Γάλλοι έβαλαν πλάτη για να μειώσουν το χρέος της χώρας.
    Υπομονή, όλα στην ώρα τους.

  2. NB 11:59 01/05/2016

    ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ….!!!

    Πόσο συμμετείχαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην ‘’εισαγωγή ‘’ της Λίστας Λαγκαρντ στην Ελλάδα και μάλιστα ΔΥΟ μήνες πρίν ‘’την στείλουν’’ οι ..φίλοι Γάλλοι των μυστικών υπηρεσιών του Σαρκοζί?
    *ΠΟΙΟΣ(?) έδωσε την, καΜένη μέχρι στιγμής , Λίστα στον Βαξεβάνη?
    **Η απόφαση της Εισαγγελίας για δίωξη Βαξεβάνη προκάλεσε την αντίδραση και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
    * Η λίστα Λαγκάρντ ‘’έφθασε’’ στα χέρια Βαξεβάνη στις 4 Αυγούστου 2010
    *Η λίστα Λαγκάρντ ήλθε στην Ελλάδα τέλος Σεπτεμβρίου του 2010
    *Ποιος λοιπόν ‘’έπλεξε’’ το πουλόβερ της πολιτικής αλητείας μέσω ‘’σκοτεινών’’ μυστικών κύκλων για να τορπιλίσει και εμποδίσει την κυβέρνηση Πασοκ να αποκαλύψει τους ΛΗΣΤΕΣ που χρόνια ολόκληρα ‘’ληστεύουν’’ την πατρίδα μας?
    *»Ο Παπακωνσταντίνου που «έχασε» την λίστα και έφυγε ελεύθερος συνοδεία φρουράς από την Βουλή, ο Βαξεβάνης δημοσίευσε ονόματα και διώκεται.. γράφει στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος.
    * Τώρα γιατί το 2012, ο καΜένος εντελώς, υπερασπίστηκε! τον Βαξεβάνη, και γιατί ο Βαξεβάνης που είχε ΤΗ ΛΙΣΤΑ από τις 10 Αυγούστου του 2010 δεν κλήθηκε στο δικαστήριο, να αποκαλύψει ΠΟΙΟΣ του την έδωσε? Είχε τη λίστα ΔΥΟ μήνες πριν έλθει στην Ελλάδα και δεν τον κάλεσαν να ομολογήσει την καμένη πληροφορία του?
    Το θέμα »μυρίζει» και η πολιτική »ΑΝΤΙ ΓΑΠ» αλητεία, πανίσχυρη τότε, που στην ΕΥΠ απολυόταν ο Κοραντής τηλεφωνικά, για να μη »κυκλοφορήσουν» οι κασέτες, με τους ΛΗΣΤΕΣ και τους πολιτικούς!
    *Πότε ‘’πλέκεται’’ το ειδύλλιο Καμμένου – Τσίπρα και από πότε ο Αλέξης γίνεται το ‘’γαλλικό’’ αλογάκι του καΜένου εντελώς?
    Τι φοβήθηκε η Δικαιοσύνη και δεν κάλεσε τους ειδήμονες και γνώστες ?
    *ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗ΅ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
    Απορριπτική ήταν η απόφαση των δικαστών στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο αίτημα της εισαγγελέως για κατάσχεση υπολογιστών -με κωδικό «Σοφία» και του γραφείου υπουργού του υπουργείου Οικονομικών- και στο αίτημά της να κληθεί ο τέως εισαγγελικός λειτουργός και υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Παναγιώτης Νικολούδης.
    *Βαξεβάνη στικ δημιουργήθηκε 4.8.2010, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη,
    Απορρίφθηκε αίτημα για κλήση Νικολούδη και Βαξεβάνη στη δίκη Παπακωνσταντίνου είχαν καταθέσει και οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γ. Παπακωνσταντίνου, να κλητευθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει (σ.σ. ΗΟΤDOC) την «λίστα Λαγκάρντ», αλλά και ο πραγματογνώμονας που έκανε την σχετική πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος.
    Το συγκεκριμένο usb, δημιουργήθηκε 4.8.2010.Πως βρέθηκε λοιπόν στα χέρια Βαξεβάνη, ένα έγγραφο των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών, δύο ολόκληρους μήνες πριν το παραδώσουν στην Ελληνική Υπηρεσία?
    *Από πού ‘’διέρρευσε ‘’ η Λίστα?
    *Από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Γαλλίας?
    *από την Ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι(?)
    *Από τους ‘’Potemos’’ του Αλέξη ?
    ’Η, (?) από τις Ελληνικές Υπηρεσίες (Λέγε με ΕΥΠ) των διορισμένων πρακτόρων-υπαλλήλων επί Πάκη τον Αύγουστο του 2009?
    Από όλα αυτά καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα, ότι μυστικές υπηρεσίες , Γαλλόφωνες πολιτικοί, και άλλοι…, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ‘’ΚΛΙΜΑΤΟΣ’’ για την περίφημη λίστα, που μέχρι στιγμής, η χρήση της ΑΠΕΔΩΣΕ ‘’κέρδη’’ μόνο στα κόμματα της τότε αντιπολίτευσης και ‘’έρριξε’’ την κυβέρνηση Παπανδρέου για να έχουμε σήμερα αυτή την ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!

    • NMan. 12:05 01/05/2016

      Το σκάνδαλο με τις συζύγους των δημοσιογράφων στην ΕΥΠ –

      ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ;
      ==============================
      Σε τεράστιο σκάνδαλο αρχίζει και εξελίσσεται το θέμα με τις συζύγους των δημοσιογράφων που είναι στην ΕΥΠ!
      Έτσι ελέγχεται το σύστημα και έτσι διοχετεύονται πληροφορίες! Μιλάμε για γεγονότα και όχι για συκοφαντίες ή ύβρεις.
      Οι σύζυγοι των δημοσιογράφων είναι στην ΕΥΠ και ο καθένας μπορεί να σκεφθεί οτιδήποτε.

      ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο!

      Διαβάστε στα πρόχειρα ποιους έχουμε αποκαλύψει
      ====================================
      1. Σεραφείμ Κοτρώτσος (Δ/ντης Ελ.Τύπου με την σύζυγο στην ΕΥΠ.
      ************************
      2. Στέφανος Χίος (espresso με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
      ========================
      3.Γ.Καραιβάζ (ΑΝΤ1- με την σύζυγο στην ΕΥΠ)

      4.Β.Παπαδρόσος (δ/ντης ALPHA με την σύζυγο στην ΕΥΠ)

      Οι τρεις τελευταίοι που είναι ενεργοί θέλουν να μας πούνε ότι το βράδυ πέφτουν για ύπνο και δεν ρωτάνε τι νέα είχες από την δουλειά; Θέλουν να κρατήσουν τα προσχήματα και λένε:»Γυναίκα δεν θέλω να μου πεις τίποτα ούτε για Βλαστό ούτε για τίποτα. Θα τα μάθω μόνος μου…

      ΣΧΟΛΙΟ: Πόσοι ‘’δημοσιογράφοι’’ βρίσκονται στο καράβι που σέρνει το μ…..ί ????

  3. Τα συναιτεράκια της ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑΣ στο «Ανδριάς» το Πάσχα ;
    Μήπως το παν για φούντο , όπως πήγαν το Α/Π «Ελλάς » στο τρίτο και το τέταρτο μνημονιο ;
    Θα παλέψουν 17 ώρες με τα κύματα !

  4. NB 14:26 30/04/2016

    Γ. ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: ΕΠΗΛΘΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ …

    «Την περασμένη Παρασκευή μπήκε στο αρχείο ο φάκελος για το πρόβλημα που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το πόθεν έσχες του.

    Όπως γράφει ο Γ. Παπαχρήστος, στη στήλη του στα ΝΕΑ, την ημέρα που τα ΜΜΕ απεργούσαν η εισήγηση του δικαστικού μέλους της επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής, της οποίας προΐσταται ο Γ. Βαρεμένος, ήταν απαλλακτική για τον πρωθυπουργό, όχι για αυτή καθ’ εαυτή την παράλειψη να αναφέρει στο πόθεν έσχες του, όταν ήταν πρόεδρος του Συνασπισμού, τις εταιρίες που διέθετε μαζί με τον υπουργό Επικρατείας και φίλο του Ν. Παππά και τον ξάδελφό του Γ. Τσίπρα, αλλά διότι έχει επέλθει παραγραφή.

    Έτσι ή κάπως, γράφει ο Γ. Παπαχρήστος, τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα -πλην ενός- να θέσουν την υπόθεση στο αρχείο. Όσο για εκείνον που διαφώνησε δεν ήταν άλλος από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος παρά τη διαφωνία του παρέλειψε να ενημερώσει για την εξέλιξη τον πρόεδρό του Κυριάκο Μητσοτάκη.»

    Γιαννης κερναει, Γιαννης πινει και φυσικα ο προισταμενος Γ.Βαρεμενος αποφασισε μαζι με την επιτροπη…ο Βαρεμενος ρε γαμωτο….!!!!

    χαχαχαχαχαχαχαχα..εχει τελικα μεγαλη πλακα αυτη η νεα χωρα που λεγεται Συριζα-Ελλαδα…..

    την καλημερα μου απο την τριτοκοσμικη Ζιμπαμπουε…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.