ΕΛΛΑΔΑ

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία

Aίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που αργότερα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.
kairos1

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επίπεδα υψηλότερα των φυσιολογικών για την εποχή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί 2 ως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2 ως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 27 βαθμούς Kελσίου, αλλά στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τιμή θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα πυκνώσουν. Κι εδώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 27 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο όμως οι ελάχιστες τιμές θα βρίσκονται 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό και μόνο λίγες αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο μετά το μεσημέρι θα εμφανιστούν μερικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο μετά το απόγευμα θα έχουμε λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 ως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.