ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώσεις

Τα κόμματα για την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα»

Ανακοινώσεις των κομμάτων για την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας.
thema b

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Τέτοιες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές και μας βρίσκουν αντίθετους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή, τον πιο ισχυρό, τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, τη σημερινή επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”. Τέτοιου είδους πρακτικές αφορούν και πλήττουν την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Οι βαριοπούλες και οι κουκούλες είναι μαύρος φασισμός. Όσες κόκκινες μπογιές και αν χυθούν, όσα λόγια και αν ειπωθούν αυτό δεν αλλάζει», σχολίασε το Ποτάμι.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την σημερινή επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας του ''Πρώτου Θέματος''. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν την δημοκρατία αλλά και την ελευθεροτυπία με τον χειρότερο τρόπο. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου δεν κινδυνεύουν από τέτοιες αντιδημοκρατικές και τραμπούκικες επιθέσεις», ανέφερε η Ένωση Κεντρώων.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 17:13 08/04/2016

    Όχι ρε αλήτες και τον ΖαχοΠουλοΚομιστή … είναι καλό παιδί και ΔΕΝ τα πιάνει ποτέ … άσε που τον λατρεύει και ο Αγγελοφύλαξ του Ραφινάτου Κόπρου … το είχε ξελασπώσει τότε ολόκληρο το κλουβί με τις τρελές …

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.