ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δείτε παραδείγματα

Τέλη με τον μήνα προωθεί η κυβέρνηση-Τι θα πληρώσουν όσοι πάρουν πίσω τις πινακίδες

Ευνοϊκά κίνητρα για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν θέσει σε ακινησία τα οχήματα τους λόγω της αδυναμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας και της κακής οικονομικής Κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει εξαιτίας των δεκάδων φόρων που επιβάλλονται κάθε έτος σχεδιάζει η κυβέρνηση.
pin

Σύμφωνα με την πρόταση, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τις πινακίδες τους για διάστημα:

1) Ενός μήνα καταβάλλοντας τα 2/12 των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

2) Τριών μηνών καταβάλλοντας τα 4/12 των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

3) Υπόλοιπο διάστημα έως το τέλος του έτους καταβάλλοντας τα δωδέκατα που απομένουν έως τότε συν 2/12. Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου η ανάληψη των πινακίδων, θα μπορεί να γίνει μόνο μία φορά μέχρι το τέλος του έτους. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο έτος τέθηκαν σε ακινησία περίπου 110.000 αυτοκίνητα.

Για παράδειγμα, φορολογούμενος που έχει στην κατοχή του όχημα 4.500 κυβικών εκατοστών, μοντέλο 2007, ο οποίος καταβάλλει σήμερα 1.380 ευρώ ετήσια τέλη, θα μπορεί να παραλάβει τις πινακίδες κυκλοφορίας καταβάλλοντας 230 ευρώ. για έναν μήνα. Για τρεις μήνες, θα πρέπει να καταβάλλει 460 ευρώ.

Αλλος φορολογούμενος που έχει στην κατοχή του όχημα 1.400 κυβικών εκατοστών, μοντέλο 2007, ο οποίος καταβάλλει σήμερα 255 ευρώ ετήσια τέλη, θα μπορεί να παραλάβει τις πινακίδες κυκλοφορίας καταβάλλοντας 42,5 ευρώ. για έναν μήνα. Για τρεις μήνες, θα πρέπει να καταβάλλει 85 ευρώ.

Φορολογούμενος που έχει στην κατοχή του όχημα 2.500 κυβικών εκατοστών, μοντέλο 2003, ο οποίος καταβάλλει σήμερα 840 ευρώ ετήσια τέλη, θα μπορεί να παραλάβει τις πινακίδες κυκλοφορίας καταβάλλοντας 140 ευρώ. για έναν μήνα. Για τρεις μήνες, θα πρέπει να καταβάλλει 280 ευρώ. Αν παραλάβει ο αυτοκίνητο την 1η Ιουλίου θα πληρώσει το ποσό των 560 ευρώ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.