ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση του Γ. Ρουμπάτη

Τι απαντά η ΕΥΠ στα δημοσιεύματα περί εμπλοκής της στις διαρροές των Wikileaks

«Αποστολή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι η προστασία της Εθνικής μας Ασφάλειας και της Εθνικής μας Κυριαρχίας» δήλωσε ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης.
eyp

«Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία, η οποία απαιτεί πάντα Εισαγγελική Παραγγελία για την αντιμετώπιση εγκληματικών δράσεων ή άλλων απειλών» αναφέρει στη δήλωσή του ο διοικητής της ΕΥΠ.

Να σημειωθεί ότι, η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel είχε εμπλέξει σε δημοσίευμά της τον διοικητή της ΕΥΠ στην υπόθεση ΔΝΤ-gate και τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν -Βελκουλέσκου. Όπως έγραψε ο επικεφαλής της ΕΥΠ, άνθρωπος του Αλέξη Τσίπρα, θα μπορούσε να είναι ενδεχομένως η πηγή της «διαρροής», η οποία πλήττει το ούτως η άλλως κλίμα ισχνής εμπιστοσύνης μεταξύ δανειστών και ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα η υποκλοπή έγινε σε ένα τηλεφώνημα από το Χίλτον στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στα Wikileaks.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. - ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ;

  Σε τεράστιο σκάνδαλο αρχίζει και εξελίσσεται το θέμα με τις συζύγους των δημοσιογράφων που είναι στην ΕΥΠ! Έτσι ελέγχεται το σύστημα και έτσι διοχετεύονται πληροφορίες! Μιλάμε για γεγονότα και όχι για συκοφαντίες ή ύβρεις. Οι σύζυγοι των δημοσιογράφων είναι στην ΕΥΠ και ο καθένας μπορεί να σκεφθεί οτιδήποτε. ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο!
  Διαβάστε στα πρόχειρα ποιους έχουμε αποκαλύψει
  1. Σεραφείμ Κοτρώτσος (Δ/ντης Ελ.Τύπου με την σύζυγο στην ΕΥΠ.
  ************************
  2. Στέφανος Χίος (espresso με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
  ========================
  3.Γ.Καραιβάζ (ΑΝΤ1- με την σύζυγο στην ΕΥΠ)

  4.Β.Παπαδρόσος (δ/ντης ALPHA με την σύζυγο στην ΕΥΠ)

  Οι τρεις τελευταίοι που είναι ενεργοί θέλουν να μας πούνε ότι το βράδυ πέφτουν για ύπνο και δεν ρωτάνε τι νέα είχες από την δουλειά; Θέλουν να κρατήσουν τα προσχήματα και λένε:»Γυναίκα δεν θέλω να μου πεις τίποτα ούτε για Βλαστό ούτε για τίποτα. Θα τα μάθω μόνος μου…

  ΣΧΟΛΙΟ: Πόσοι ‘’δημοσιογράφοι’’ βρίσκονται στο καράβι που σέρνει ….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.