ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης»

Τι λέει ο Πολάκης για την «καρατόμηση» του διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο θέμα που έχει προκύψει μετά την απόφαση για αντικατάσταση του διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρθηκε με δήλωση του από τα Χανιά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν ανταποκρίθηκε  «στο πολιτικό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση, δηλαδή την κάθαρση παρακρατικών μηχανισμών που για χρόνια γλεντοκοπούσαν με "μαύρο" χρήμα στην πλάτη του ελληνικού λαού».
polakis

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Πολάκης δήλωσε:

«Δεν του ζητήσαμε να παραιτηθεί από το σπίτι και την περιουσία του πατέρα του. Του ζητήσαμε να παραιτηθεί από μία θέση που ορίστηκε με πολιτικό τρόπο. Δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση, δηλαδή την κάθαρση παρακρατικών μηχανισμών που για χρόνια γλεντοκοπούσαν με "μαύρο" χρήμα στην πλάτη του ελληνικού λαού. Από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε σ' αυτό, ούτε επιτάχυνε μια σειρά από διαδικασίες που για πρώτη φορά είπαμε ότι πρέπει να γίνουν με αξιοκρατικό τρόπο, με κριτήρια ΑΣΕΠ δηλαδή και όχι με τα μπιλιετάκια των βουλευτών, γιατί έχει γίνει μεγάλος θόρυβος σχετικά με αυτό το πράγμα, ότι πήρα τους φακέλους και τους φτιάξαμε εκεί που θέλαμε. Πήραμε τους φακέλους και εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Αυτό έγινε. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ανταποκρίνεται παύεται και αντικαθίσταται».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν χρειαζόταν να εμφανιστείς εσύ και ο υπόλοιπος συρφετός με το αριστερό πρόσημο που κυβερνάει σήμερα, για να μάθουμε πως ο φασισμός και η απάτη έχουν πολλούς πατεράδες. Η δικαιοσύνη να είναι καλά και θα σας βάλει στη θέση σας – σύντομα ελπίζω.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.