ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη δήλωση «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!»

Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Χίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Χίου και στελέχους της ΝΔ Σταμάτη Κάρμαντζη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τον καταγγέλλει για ρητορική μίσους και εθνικό παραλήρημα.

«Η δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!" του αντιπεριφερειάρχη Χίου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Σταμάτη Κάρμαντζη παραπέμπει ευθέως στη ρητορική του μίσους της άκρας δεξιάς», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θεωρούμε αυτονόητη την παραίτησή του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη μετά από αυτό το εθνικιστικό παραλήρημα. Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της Κ. Μητσοτάκη, να καταδικάσουν ρητά τις απόψεις αυτές και να αποβάλουν τα ακροδεξιά στοιχεία από το κόμμα τους», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Καλά κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Χίου .
  Δεν ειναι του κόμματος του , όπως και ν´χει το πράγμα .
  Εντωμεταξύ η συντριπτική πλειοψηφία όπως λεν οι δημοσκοπήσεις, ζητά την παραιτησή του από την διακυβέρνηση της χώρας .
  Εκτός των αλλων για την αδράνεια και την αδιαφορία που έδειξε στο μέγα θέμα της αντιμετόπισης των προσφύγων που θίγουν ανηλεώς τα νησία μας στα οποία μέλη της κυβέρνησης κάλεσαν τους δυστυχισμένους πρόσφυγες…..
  Αν πάμε πιό κάτω θα δούμε οτι η Ελληνική κυβερνησης παζαρεύει με τους ευρωπαίους ανταλλάγματα αντί να καταγγέλει τους υπαίτιους τού πολέμου στις περιοχές απόπου δημιουρείται το προσφυγικό πρόβλημα.
  Και οχι μόνον αυτό δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ , αλλά στέλνει τον Καμμένο στην Αμερική με την μπάντα του Ναυτικού μας και τη Γεροβασίλη στη Μόσχα για να «γλύψουν» Αμερικανούς και Ρώσους αντι να τους επιστήσουμε την προσοχή οτι οι πολιτικές τους στις εμπόλεμες ζώνες έχουν σαν αποτέλεσμα την εξαθλίωση ολόκληρων πληθυσμών που καταλήγουν να πληρώνουν οι Ελληνες .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.