ΕΛΛΑΔΑ

Θα διαρκέσουν δέκα ημέρες

Την Τετάρτη 4 Μαΐου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Το δεκαήμερο των εδιάμεσων εκπτώσεων θα αρχίσει αμέσως μετά την αργία της Πρωτομαγιάς και θα διαρκέσει ως τις 10 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινούσαν μία μέρα νωρίτερα, όμως η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς, με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, τις μεταθέτει κατά μία μέρα και, έτσι, θα αρχίσουν στις 4 Μαΐου.

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 8 Μαΐου, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ οι ώρες λειτουργίας γι' αυτή την ημέρα θα είναι από τις 11 πμ έως τις 8μμ, σύμφωνα με το ΣΕΛΠΕ.

Εν τω μεταξύ από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις εννιά το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος, πάντως, έχει ανακοινώσει ότι τα πολυκαταστήματα, οι αλυσίδες καταστημάτων και τα μεγάλα καταστήματα, θα είναι ανοιχτά τη, Μεγάλη Παρασκευή, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα 2 Μαΐου, όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά (υποχρεωτική αργία), όπως και την Τρίτη, λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Από την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.