ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Απίστευτη ιστορία

Τσοπανόσκυλο περπάτησε 400 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο αφεντικό του!

Απίθανη ιστορία από τη Βρετανία με ένα τετράχρονο τσοπανόσκυλο τον Πέρο. Κατόρθωσε να περπατήσει 400 ολόκληρα χιλιόμετρα για να επιστρέψει πίσω στο πρώτο του αφεντικό.
tsop

Ο Πέρο είχε δοθεί για να «δουλέψει» σε μία φάρμα στην Κούμπρια της Βρετανίας. Όμως όπως φάνηκε ήταν αποφασισμένος να μην δεχτεί το νέο του πόστο,και από την πρώτη ημέρα πήρε τον δρόμο της επιστροφής προς την Δυτική Ουαλία που ήταν το αφεντικό του.

Χρειάστηκαν 12 ημέρες για να καλύψει ο Πέρο τα 400 χιλιόμετρα της απόστασης που τον έφεραν και πάλι ευτυχισμένο στην αγκαλιά τον πρώην αφεντικών του.

Η Σαν Τζέιμς και ο άνδρας της Άλαν τα έχασαν μόλις βγήκαν στην πόρτα και είδαν μπροστά τους περιχαρή τον Πέρο. Ακόμα και τώρα δεν μπορούν να καταλάβουν πως αυτό το σκυλί κατάφερε να προσανατολιστεί σε μία τόσο μεγάλη απόσταση και να βρει τον δρόμο για να επιστρέψει κοντά τους.

Παρά το γεγονός ότι ήταν εφοδιασμένος με chip (οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να τον χάσουν) ο Πέρο κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδρομή του, ενώ υπολογίζεται ότι έκανε σχεδόν 35 χιλιόμετρα την ημέρα.

Το ζευγάρι που έχει ήδη άλλα 14 σκυλιά στην φάρμα τους, αποφάσισαν ότι ο Πέρο κέρδισε επάξια το δικαίωμα να μείνει για πάντα στην φάρμα, μετά από αυτή την προσπάθεια της επιστροφής του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.