ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέλος Απριλίου η ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Βερολίνο: Δεν συζητάμε κούρεμα χρέους

Γερμανία και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα "διχαστούν" αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας Martin Jaeger, στον απόηχο των διαρροών μέσω WikiLeaks συνομιλίας στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το ελληνικό πρόγραμμα.
german

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών τόνισε ότι "η Γερμανία ακόμα περιμένει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος στο τέλος του Απριλίου με μέσα Μαΐου".

"Το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας δεν είναι προς συζήτηση", είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Martin Jaeger ενημέρωσε ότι η Angela Merkel και ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησαν τηλεφωνικά χτες, Κυριακή, αναφορικά με την πρόοδο της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Καταλήγοντας, ο Martin Jaeger τόνισε ότι το Βερολίνο παραμένει αισιόδοξο για τη λύση του ελληνικού προβλήματος, ωστόσο "χρειάζεται περισσότερη δουλειά".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. NB 17:28 04/04/2016

  *Έπεσαν οι μάσκες.

  Η ανικανότητα χειρισμών και η ανεκπλήρωτη, εκ των πραγμάτων, υποσχεσιολογία τους, οδηγούν την Ελλάδα σε διχασμό και νέες περιπέτειες. Ο πολυπόθητος ‘’τρίτος γύρος’’ ρεβανσισμού και αιματοκυλίσματος, που τόσο έντεχνα και μισερά είχαν επί χρόνια προετοιμάσει παίρνει ‘’σάρκα και οστά’’.
  Είναι παιδιά –απόγονοι φονικού και εμφυλιακού DNA , που χρόνια εξέθρεψαν στο αρρωστημένο και μετεμφυλιακό μυαλό τους, ένα νοσηρό τοπίο εκδίκησης και προσωπικής ρεβανσιστικής ‘’ικανοποίησης’’. Σκοτώνουν από κόμπλεξ και καταστρέφουν από μίσος.
  *Τι άραγε ζητούν σήμερα?

  Ποιος έδωσε, όλες αυτές τις πρωτόγνωρες και ανήκουστες υποσχέσεις?
  *Ποιος υπεσχέθη, μείωση του χρέους και τόσες μα τόσες άλλες αντιμνημονιακές ‘’θεωρίες’’ που με αυτές έκαψαν την Ελλάδα, κατέστρεψαν την οικονομία και ΕΚΛΕΨΑΝ την εξουσία?
  *Τι θα ζητήσουν από το λαό?
  ΑΝ(!) συμφωνεί με τους ευρωπαίους συνεταίρους σε όσα ζητούν να εφαρμόσουμε προκειμένου να μη πάνε ΧΑΜΕΝΑ(αλλά παυλόπουλο), όλα τα χρήματα που θα δοθούν και θα ΑΥΞΗΣΟΥΝ το χρέος?
  *Θα ζητήσουν από το λαό,
  τα χρήματα των λαών της Ευρώπης για να εφαρμόσουν και εγκαταστήσουν το κρυφο-σταλινικό τους ένστικτο της εκδίκησης?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.