ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με συναυλία έκπληξη στο Λος Άντζελες

Ξανά μαζί έπειτα από 20 χρόνια οι Guns N' Roses (video)

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του συγκροτήματος των Guns N' Roses που θα συναντηθούν εκ νέου στη σκηνή για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια θα γίνει τελικά νωρίτερα απ’ ό,τι αναμενόταν, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα δώσουν μια συναυλία έκπληξη απόψε το βράδυ τοπική ώρα στο Λος Άντζελες σε μια μικρή αίθουσα, ορόσημο για την καριέρα τους.

«Οι Guns N' Roses σε συναυλία!» γράφει το αμερικανικό συγκρότημα σε μια αφίσα που ανήρτησε στον επίσημο ιστότοπό του, διευκρινίζοντας ότι θα ξεκινήσει «κάποια στιγμή μετά τις 23.00» τοπική ώρα στο κλαμπ Troubadour στο Δυτικό Χόλιγουντ.
«Εκ μέρους εκείνων που θα σας παρουσιάσουν την πιο χαοτική περιοδεία του 2016» επισήμαναν στους θαυμαστές τους, επιβεβαιώνοντας αυτό που οι περισσότεροι θεώρησαν αρχικά ως ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Οι Guns N' Roses είχαν ήδη ανακοινώσει στις αρχές του έτους την επανασύνδεσή τους αργότερα ωστόσο τον Απρίλιο προκειμένου να συμμετάσχουν στο πασίγνωστο φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια, όπου θα συναντηθούν για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες, ο τραγουδιστής Αξλ και ο κιθαρίστας Σλας.

Κατόπιν είχαν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν μια περιοδεία το καλοκαίρι με περισσότερες από 20 εμφανίσεις στις ΗΠΑ όπως επίσης στο Τορόντο του Καναδά και το Μεξικό. Ωστόσο καμία εμφάνιση δεν είχε προγραμματιστεί για το Λος Άντζελες, την πόλη που προέρχονται.

Οι θαυμαστές τους αρχικά αντιμετώπισαν με επιφύλαξη την αιφνιδιαστική τους ανακοίνωση σήμερα, 1η Απριλίου, ωστόσο το συγκρότημα σύντομα το επιβεβαίωσε στον ιστότοπό του.

Με τον τίτλο «Πρωταπριλιάτικη φάρσα;» στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου τους, οι Guns N' Roses διευκρινίζουν στη συνέχεια ότι η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το απόγευμα ώρα Λος Άντζελες (22.00 ώρα Ελλάδας) και το αντίτιμο θα είναι 10 δολάρια.

Με χωρητικότητα μόλις 500 ανθρώπων, το Troubadour είναι ένας χώρος σημαντικός στην παγκόσμια ιστορία της ροκ και ποπ μουσικής: ο Βρετανός Έλτον Τζον εμφανιζόταν εκεί στην αρχή της καριέρας του και οι Eagles γνωρίστηκαν στο μπαρ.

Σε αυτόν τον χώρο, έπειτα από μια συναυλία, οι Guns N' Roses υπέγραψαν ένα συμβόλαιο με την εταιρεία Geffen Records στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Καρπός της συμφωνίας ο δίσκος "Appetite for Destruction", που κυκλοφόρησε το 1987.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.