ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση

Ξαναρχίζει το Κύπελλο, μόνο με μαθητές ο τελικός

Ο Σταύρος Κοντονής υπέγραψε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου.
kypello111

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί, παρουσία μόνο μαθητών ο τελικός της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. «…Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ…»

    Είπα – ξείπα ! Μιά ακόμη κωλοτούμπα μέσα σ´όλες τις προηγούμενες της κυβερνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η ζωή συνεχίζεται . Σιγά μην έχει τσίπα ο Τσίπρας και σιγά μην την βρει τέτοια ο Κοντονής .Ο καιρός να περνάει , να κατέχουμε με τις καρεκλες και η αξιοπιστία πάει για μπάνιο .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.