ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζήσε από κοντά την μαγεία του τελικού του UEFA Champions League

Μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του OTE TV

Την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το grand finale του φετινού UEFA Champions League προσφέρει ο ΟΤΕ TV σε 5 τυχερούς φιλάθλους και την παρέα τους. Μέσω διαγωνισμού αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, ο ΟΤΕ TV παρέχει 5 ταξιδιωτικά πακέτα -δύο ατόμων έκαστο- για τον τελικό του UEFA Champions League που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, στις 28 Μαΐου.
O τελικός του UEFA Champions League θα προβληθεί ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, με τον ΟΤΕ TV να προγραμματίζει κορυφαίας ποιότητας τηλεοπτική κάλυψη, πλούσιο ρεπορτάζ και μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή στην Ιταλία.
Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο Σαν Σίρο του Μιλάνου. Η ιταλική πόλη θα φιλοξενήσει τελικό για τέταρτη φορά στην ιστορία του θεσμού (Κυπέλλου Πρωταθλητριών/UEFA Champions League). Εχθές, ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου να συνθέτουν το κορυφαίο κουαρτέτο της ηπείρου. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρώτη φάση των ημιτελικών αγώνων στις 26 & 27 Απριλίου και τους επαναληπτικούς στις 3 & 4 Μαΐου στα κανάλια ΟΤΕ SPORT.
Για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το μήνυμα «OTETV» στο 19129 [1] μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα (1 Μαΐου) και με αυτόν τον τρόπο να μπουν στην κλήρωση για να ζήσουν μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία. Το ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει 2 εισιτήρια για τον τελικό, διήμερη διαμονή για 2 άτομα (27-29 Μαΐου) στην “πρωτεύουσα της μόδας” και ξενάγηση.
Μέσα από το μπουκέτο 13 αθλητικών καναλιών, εκ των οποίων τα 11 σε υψηλή ευκρίνεια, ο ΟΤΕ TV προσφέρει μακράν το πιο πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα σε όλα τα σπορ. Μόνο το 2015, τα κανάλια ΟΤΕ SPORT φιλοξένησαν 8.000 ώρες ζωντανών μεταδόσεων.

[1] Χρέωση 0,11€/sms. Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.