ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πλάνο ανακατασκευής της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού

Αυτή είναι η νέα Λεωφόρος!

Το πλάνο ανακατασκευής του γηπέδου της Λεωφόρου παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.

«Η Λεωφόρος είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού για τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας. Δυστυχώς το γήπεδο έτσι όπως είναι τώρα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας. Δεν είναι ούτε σύγχρονο, ούτε όμορφο, γιατί ο ψυχισμός που εκπέμπει αυτό το γήπεδο είναι συγκλονιστικός» είπε ο κ. Αλαφούζος κάνοντας γνωστό, πως τα έργα θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τα πλέι οφ.

«Θα κατασκευάσουμε τις νέες σουίτες. Έχουμε ήδη μαζέψει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ από φίλους της ομάδας. Στόχος είναι να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε. Έχουμε ήδη υποβάλει τα χαρτιά για τις άδειες. Θα φτιάξουμε τη δεύτερη εξέδρα για 2.300 οπαδούς και δύο κτίρια στα κόρνερ, αλλά και το μισό περίβλημα στο εξωτερικό» είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

«Η πρώτη φάση (σ.σ. των έργων) θα ξεκινήσει μετά τα πλέι οφ, τα κτίρια θα ξεκινήσουν μόλις πάρουμε την άδεια, πιστεύω τον Ιούνιο. Υπολογίζουμε πως από τη στιγμή που θα πάρουμε την άδεια θα χρειαστούμε τρεις μήνες. Γι΄ αυτό θεωρούμε δεδομένο ότι τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια θα τα δώσουμε στο ΟΑΚΑ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε τα περισσότερα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα εδώ, στη Λεωφόρο, με τις εργασίες να γίνονται παράλληλα» υπογράμμισε ο κ. Αλαφούζος.

leoforos

Το κόστος των εργασιών το προσδιόρισε στα 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ.   «Ελπίζουμε πως θα μας δοθούν τα χρήματα της Περιφέρειας και δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως δεν θα μας δοθούν. Πάντως, τα 7 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας δεν φτάνουν. Του χρόνου θα ξεκινήσουμε όπως και να ΄χει το δεύτερο κομμάτι των έργων», συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων».

«Είναι μια ευκαιρία για όλους τους Παναθηναϊκούς να συσπειρωθούν γύρω από ένα όνειρο έναν στόχο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει στη Λεωφόρο, και αυτή τη στιγμή αυτό γίνεται. Η ανακαίνιση θα βοηθήσει όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Ο σύλλογος μεγαλώνει, είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.