ΕΛΛΑΔΑ

Φοβάται αρπαγή ο πατέρας

Amber Alert: Εξαφανίστηκε κορίτσι στον Σκαραμαγκά

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις αρχές για τον εντοπισμό ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 3,5 ετών το οποίο εξαφανίστηκε σήμερα στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέπεμψε Amber Alert, πρόκειται για την Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη, η οποία χάθηκε σήμερα Κυριακή γύρω στις 14.40.

Η Μαρία-Ειρήνη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος ένα μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

Τι είπε η οικογένεια στο protothema.gr

«Σας ικετεύουμε, βοηθήστε μας να βρούμε το παιδί μας, δεν είναι δυνατόν να μας συμβαίνει αυτό. Κοντεύουμε να τρελαθούμε από αγωνία, είμαστε σε απόγνωση»: τα παραπάνω είπαν στο protothema.gr οι γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, για να χάσουν μπροστά από τα μάτια τους το παιδί τους.

Οι γονείς είχαν πάει στη μάντρα Σκαραμαγκά με την κόρη τους και το πεντάχρονο αγοράκι τους.

«Ξαφνικά και ενώ τα βλέπαμε να παίζουν μαζί με άλλα παιδάκια, μέσα σε δευτερόλεπτα αφαιρεθήκαμε, γιατί κάτι συζητούσαμε και η μπέμπα εξαφανίστηκε. Έχουμε τρελαθεί... Πήραμε την Αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού, όλοι είναι εδώ σαρώνουν την περιοχή. Προσευχόμαστε να βρούμε το κοριτσάκι μας, βοηθήστε μας» είπε ο πατέρας της αγνοούμενης, Αντώνης Πρίντεζης.

«Πήγαμε σήμερα στον πατέρα μου, εκεί που είναι η επιχείρησή του. Εμείς μένουμε στον Πειραιά, γέννημα θρέμμα Πειραιώτες είμαστε. Πήραμε τα δυο παιδάκια μας να πάμε σήμερα να κάνουν Πάσχα να ψήσουμε και να χαρεί και ο παππούς τους. Τι να πω... Φοβάμαι ότι μου το κλέψανε το παιδί, μου η περιοχή είναι γεμάτη τσιγγάνους» είπε ακόμη ο κ. Πρίντεζης.

Οποίος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με το 100 ή με το 116 000.

Η μικρή Μαρία-Ειρήνη

Οι γονείς της

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.