ΕΛΛΑΔΑ

Μετεωρολογική πρόγνωση

Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Βελτιώνεται ο καιρός

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο.
kairosilios

Στην Αττική αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από τις μεσημβρινές ώρες θα εμφανιστούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νησιού που γρήγορα θα σταματήσουν.

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.