ΚΟΣΜΟΣ

Μήνυμα στο YouTube

Anonymous: Ο Πουλίδο δεν απήχθη ποτέ

"Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο δεν απήχθη ποτέ και πολύ περισσότερο δεν διασώθηκε από τις Αρχές της χώρας. Αυτή η είδηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι απόλυτα ψευδής" υποστηρίζουν σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά τους οι Anonymous του Μεξικού.
Alan Pulido

Οι Anonymous του Μεξικού υποστηρίζουν ακόμη ότι η όλη υπόθεση δεν ήταν παρά μια καλοστημένη επιχείρηση της αστυνομίας και των Κρατικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο προεκλογικών πολιτικών παιχνιδιών. "Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο μοντάζ με σκοπό να εξαπατηθεί ο λαός της χώρας και να πιστέψει ότι οι αρχές του Μεξικού είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με τρόπο αποτελεσματικό μια τέτοια γιγαντιαία επιχείρηση" λένε και καταλήγουν:

"Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο έχει συνάψει συμφωνία με την Κυβέρνηση της Ταμαουλίπας και με τηλεοπτικούς σταθμούς της ίδιας πολιτείας".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τεό 22:09 31/05/2016

    Πως έχετε κάνει σημαία σας κάτι που είοαν οι anonymous??? για ένα τόςο λεπτό θέμα, που μπορεί κ να στοίχιζε τη ζωή σε έναν άνθρωπο;; Έχουν κάνει ποτέ κάποια σοβαρή κ αξιόπιστη παρέμβαση η anonymous??? κρίμα κ σας είχα για σοβαρό σάιτ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.