ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δήλωσε ο Δ. Καμμένος

Aντίθετοι οι ΑΝΕΛ με την τροπολογία για τα ειδικά μισθολόγια - Ζητούν διόρθωση για τους ενστόλους

Aντίθετοι με την τροπολογία που κατέθεσε αιφνιδιαστικά ο κ. Χουλιαράκης και φέρνει πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια, δηλώνουν οι ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον βουλευτή Δημήτρη Καμμένο.
anel

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Σκάι υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικοί εταίροι έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία. Σημειώνεται ότι μεταξύ αυτών των μισθολογίων είναι και των ένστολων για τους οποίους υπήρξε πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ να αναπροσαρμοστούν στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και να τους δοθεί αναδρομικά η αντίστοιχη διαφορά των τεσσάρων ετών που μεσολαβούν.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος έγινε γύρος τηλεφωνημάτων αναφορικά με το θέμα και θα υπάρξει διορθωτική δήλωση. "Οι εντολές ήταν ότι αν δεν αλλάξει δεν ψηφίζουμε" σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Οπως ανέφερε ο κ. Καμμένος η τροπολογία δεν θα πρέπει να επηρεάσει την απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους και σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει σήμερα ρητή δέσμευση επίλυσης του θέματος εντός της ημέρας

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FREEMAN 20:54 21/05/2016

    ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ , μόνο για το πελατολόγιό σου νοιάζεσαι .

  2. Το τελευταίο χαρτί του Πανούλη, οι ένστολοι.
    σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.