ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στοιχεία από τη Συγγρού απέναντι στην «προπαγάνδα» του Μαξίμου

Απάντηση με... πρόγραμμα από τη ΝΔ στα μέτρα Τσίπρα

Απάντηση στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση ωραιοποίηση της κατάστασης στην οικονομία και, για άλλη μία φορά, στην κυβερνητική προσπάθεια οικοδόμησης μίας «ηρωϊκής» αντιπαράθεσης με τους εταίρους αναζητά η Νέα Δημοκρατία.
mitsotakis

Ήδη, χθες, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Κουμουτσάκος απάντηση με στοιχεία στην κυβερνητική θριαμβολογία για την πορεία της οικονομίας.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν από ένα χρόνο, προέβλεπε για το 2016, Ανάπτυξη 2,9%, ενώ σήμερα προβλέπει ύφεση 0,3%. Μείωση της ανεργίας στο 23,2%, ενώ σήμερα την προβλέπει στο 24,7% Μείωση του δημοσίου χρέους στο 173,5% του Α.Ε.Π., ενώ σήμερα προβλέπει αύξησή του στο 182,8% του Α.Ε.Π.

Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα θεμελιώδη μεγέθη της οικονομίας χειροτερεύουν δραματικά. Ας σταματήσουν να θριαμβολογούν για τις αποτυχίες τους που πληρώνουν ακριβά όλοι οι Έλληνες», είπε ο γαλάζιος πορτ παρόλ.

H Ν.Δ. θα επιμείνει σε αυτή τη γραμμή καθώς δεν πρόκειται να επιτρέψει στην κυβέρνηση να μετατρέψει το μαύρο σε... άσπρο ως προς τις εξελίξεις στην οικονομία.

Παράλληλα θα αφήσει την κυβέρνηση των κ. Τσίπρα και Καμμένου να σηκώσει μόνη το βάρος των νέων μέτρων. Ο κ. Μητσοτάκης έχει εγκαίρως τραβήξει τις διαχωριστικές του γραμμές όχι μόνον αρνούμενος να στηρίξει τα νέα μέτρα αλλά, κυρίως, ζητώντας παραίτηση της κυβέρνησης και διεξαγωγή εκλογών.

Στη Ν.Δ. υπογραμμίζουν ότι η κατάσταση δεν θα είχε εξελιχθεί έτσι, εάν η Ν.Δ. δεν είχε πέσει από την κυβέρνηση ή αν ο κ. Τσίπρας προχωρούσε εγκαίρως στην υπογραφή και υλοποίηση μίας συμφωνίας, ειδικά πριν τα κάπιταλ κοντρόλ. Ωστόσο, απάντηση για το τί διαφορετικό θα έκαναν αν σήμερα αναλάμβαναν δεν υπάρχει, ειδικά από τη στιγμή που σκληρά μέτρα, όπως αυτό των μαζικών απολύσεων – αποχωρήσεων από το Δημόσιο δεν υπάρχουν στο τραπέζι. Θα επιμείνει, ωστόσο, η Ν.Δ. να προβάλλει τη δική της πρόταση για σειρά ζητημάτων στο πλαίσιο του προγράμματος που διαμορφώνεται από τις ομάδες
εργασίας της Συγγρού. Το επόμενο διάστημα, η Ν.Δ. θα παρουσιάσει την πρότασή της για το μεταναστευτικό ενώ, κατά περίπτωση, θα παρουσιάζει και σειρά προτάσεων που έχουν ήδη περιληφθεί στο γαλάζιο πρόγραμμα και, όπως λένε οι γαλάζιοι, δεν χρειάζονται χρήματα αλλά παράγουν χρήματα.

  • Ετικέτες: 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εγώ πάντως είμαι πεπεισμένος, (και διαιρώ τούμπας γιατί όχι καί σείς) ότι εάν η Ν.Δ έμενε στην κυβέρνηση Γιάννης χάρη της καί μόνο θά κατουρούσαμε ο Θεός Ευρά το Δ.Ν.Τ θά εξαφανιζόταν τήν Γερμανία και τους δανειστές θα τούς είχε καταποντίσει και τους Σόιμπλε Τόμσον όπως καί´ όλα τά αλλά γεράκια πού θέλουν νά κρατούν την Ελλάδα θά τούς παρέδιδε στόν άγιο Πέτρο με τήν εντολή να τούς κρατά δέσμιους στά τάρταρα για να σπάζουν πέτρες.
    Άντε και εκεί στήν Αθήνα νά είστε προσεχτικοί, νά μείνετε στα σπίτια σας, ούτε και στίς αυλές νά βγαίνετε μέχρι τίς εκλογές γιατί η σκιά τού Τσίπρα γυρίζει , παρακολουθεί καί πλακώνει όποιον βρεθεί στό διάβα της.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.