ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκνευρισμός για τη μη προσέλευση της Τσατσάνη

Απέρριψε εκ νέου ο Παπαγγελόπουλος τα περί παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη

Ολοκληρώθηκε για την Τρίτη και θα επαναληφθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου, η ακρόαση της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, με αφορμή την υπόθεση της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη, και τις καταγγελίες της για παρεμβάσεις στο έργο της, σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
p

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, στην τέταρτη κατά σειρά συνεδρίαση της Επιτροπής, απέρριψε για άλλη μια ακόμα φορά τους ισχυρισμούς περί παρέμβασης του σε θέματα δικαιοσύνης, και επανέλαβε ότι η συνάντηση με την κ. Τσατάνη έγινε με δική της πρωτοβουλία χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο της.

«Ανοίκεια και επιθετική» χαρακτήρισε από την πλευρά της η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών Τασία Χριστοδουλοπούλου, την άρνηση της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνης τόσο στο να παρουσιαστεί και να καταθέσει στην Επιτροπή όσο και να αποστείλει στα μέλη της τη δικογραφία του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

«Η κ. Τσατάνη ενεργεί ως εισαγγελέας Εφετών και εξέδωσε εισαγγελική διάταξη που απορρίπτει το αίτημα της προέδρου της Επιτροπής Θεσμών. Αν η επιτροπή μας θέλει να αντιδράσει, μπορεί να ακολουθήσει την δικονομική οδό που θα καταλήξει σε έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών. Άρα δεν υπάρχει Τσατάνη εδώ αλλά Εισαγγελία Εφετών», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.