ΚΟΣΜΟΣ

Ζητούν χρήματα από τους γονείς του

Απειλούν τον μικρό Αφγανό θαυμαστή του Μέσι

Ο μικρός Μουρτάζα από ένα φτωχικό χωριό στο Αφγανιστάν είχε μεγάλη αγάπη για τον Λιονέλ Μέσι, φτάνοντας στο σημείο να φτιάξει μια φανέλα του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, καθώς η οικογένειά του δεν είχε τη δυνατότητα να του αγοράσει γνήσια.
messi

Η φωτογραφία με την αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι έκανε το γύρο του διαδικτύου, κινητοποιώντας τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν και του έστειλαν δύο φανέλες (μία της Μπαρτσελόνα και μία της Εθνικής Αργεντινής) του Μέσι υπογεγραμμένες από τον ίδιο τον Αργεντινό άσο.

Η ζωή του Μουρτάζα, λίγους μήνες μετά, έχει αλλάξει καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προσεγγίσει τον πατέρα του, ζητώντας του χρήματα και απειλώντας τη ζωή του μικρού γιου του!

Η οικογένεια Μουρτάζα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν βρίσκοντας καταφύγιο στο Πακιστάν, με την ελπίδα οι απειλές να σταματήσουν.

«Η ζωή μετατράπηκε σε βάσανο για εμάς», δήλωσε ο πατέρας του μικρού μιλώντας στο Associated Press. Σημείωσε πως δεν ήθελε να φύγει από το Αφγανιστάν αλλά οι απειλές συνεχιζόντουσαν.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον απειλούσαν ότι θα τον απαγάγουν για λύτρα, καθώς πίστευαν ότι ο Μέσι μαζί με τις φανέλες έχει στείλει και χρήματα στην οικογένεια του 5χρονου αγοριού.

«Πούλησα όλα μου τα υπάρχοντα και πήρα την οικογένειά μου μακριά από το Αφγανιστάν για να σώσω τη ζωή του γιου μου, αλλά και τη ζωή της υπόλοιπης οικογένειας», συμπλήρωσε ο άνδρας.

Ο μικρός Μουρτάζα, ζει με το όνειρο να συναντήσει κάποια στιγμή τον ήρωά του, Λιονέλ Μέσι, όπως τόνισε ο πατέρας του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.