ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Euractiv

«Απομονωμένο το ΠΑΣΟΚ στην Ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών»

«Εντελώς απομονωμένο είναι το ΠΑΣΟΚ στην Ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών» αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ευρωπαϊκής διαδικτυακής πύλης, Euractiv, επικαλούμενο πηγές.
pasok-xarilaou-trikoupi-grafeia6

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος των σοσιαλιστών, η στάση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο φέρνει «σε δύσκολη θέση» την πολιτική Ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών και είναι «ντροπιαστική» γιατί «δε συνάδει» με τη θέση των Σοσιαλδημοκρατών.

«Είναι οι μόνοι που υποστηρίζουν μια στάση όπως είναι η παραίτηση της ελληνικής κυβέρνησης», προσθέτει το δημοσίευμα, ενώ κάνει αναφορά και σε συγκεκριμένη ευρωβουλευτή, την Εύα Καϊλή η οποία «αντιτίθεται σε κάθε λογική λύση».

Συνεχίζοντας, το Euractiv.com παραθέτει δηλώσεις της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, η οποία αρνείται πως νιώθει «απομονωμένη» εντός της πολιτικής της ομάδας.

«Oι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού βρίσκονται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, παρόλο που ανήκουν σ 'αυτούς. Η στάση τους, τους εκθέτει» δηλώνει από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ευρωβουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. AlexV 21:34 04/05/2016

    Καϊλή, εκπρόσωπος Λοβερδου, Βενιζέλου, Γρηγοράκου και λοιπής συνομοταξίας, δυστυχώς και η Φώφη ακολουθεί, για τον Θοδωράκη απαλλάσσεται λόγω βλακείας.. Ντροπή να σχετίζονται πλέον όλα αυτά τα πρόσωπα με έννοιες σοσιαλισμού και δημοκρατίας..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.