ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αρνάκι γκιούλμπασι στη λαδόκολλα

arni

Υλικά
2 κιλά αρνίσιο μπούτι
250-300 γρ.κεφαλογραβιέρα κομμένη σε λεπτά κομμάτια
7-8 σκ.σκόρδου κομμένες στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας και το στεγνώνουμε.
Βάζουμε σταυρωτά τις λαδόκολλες στον πάγκο μας και ακουμπάμε το κρέας. Με μαχαίρι κάνουμε εγκοπές σε διάφορα σημεία του κρέατος,το αλατοπιπερώνουμε ακόμα και μέσα στις εγκοπές. Σε κάθε εγκοπή βάζουμε σκόρδο και τυρί,και ότι μας περισσέψει από τυρί το σκορπάμε επάνω του. Τυλίγουμε πολύ καλά με τις λαδόκολλες το κρέας, δένουμε το πακέτο πολύ σφιχτά με τον σπάγκο μας το τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μια ώρα και μετά στους 170 για άλλες δύο ώρες. Τέλος, ανοίγουμε προσεχτικά το πακέτο μας και ψήνουμε λίγο ακόμα αν θέλουμε να πάρει λίγο χρώμα από πάνω. Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου και περιχύνουμε με το ζουμί του αρνιού.

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.