ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χρυσή Αυγή: Νέα διακοπή της δίκης

Νεα διακοπη για την Δευτέρα 30 Μαίου αποφασισε το δικαστηριο ενωπιον του οποιου εκδικαζεται η υποθεση για την Χρυση Αυγη,ενω η πολιτικη αγωγη κανει λογο για μεθοδεσεις των κατηγορουμενων με στοχο την παρελκυση της δικης.
xrysi aygi blouza

Στην σημερινή συνεδρίαση, με την έναρξη της διαδικασίας ο κατηγορούμενος Γιώργος Σταμπέλος , ένας εκ των οποίων χθες δήλωσε κώλυμα της συνηγόρου του και το δικαστήριο προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό άλλου υπερασπιστή, προσκόμισε δήλωση της . Σε αυτην η συνήγορος γνωστοποιεί στο δικαστήριο πως δεν έλαβε άδεια παράστασης της στην δίκη, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας οπου ανηκει και ότι η απόφαση του δικαστηρίου να διορίσει αυτεπαγγέλτως άλλον συνήγορο στον εντολέα της είναι άκυρη καθώς ο κατηγορούμενος δεν ζήτησε κάτι τέτοιο.

Το δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο ένας εκ των διορισθέντων χθες συνηγόρων ο οποίος δήλωσε πως αποδέχεται καταρχήν τον διορισμό του αν και όπως είπε ο κατηγορούμενος Σταμπέλος, του δήλωσε σε επικοινωνία που είχαν χθες πως δεν τον αποδέχεται καθώς έχει δικηγόρο.

Απο την πλευρα της η Πολιτική Αγωγή σχολιάζοντας με γραπτή δήλωση της την όλη κατάσταση με την στάση της Υπεράσπισης αναφέρεται σε "μεθοδεύσεις των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών για παρέλκυση της δίκης" ενώ αποδίδει "υποκριτικό χαρακτήρα" σε δηλώσεις τους περί "διακαούς επιθυμίας τους" για επιτάχυνση της δίκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.