ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Βόλος

Δεν έχει υποβληθεί ούτε το 10% των φορολογικών δηλώσεων!

Ούτε το 10% των φορολογικών δηλώσεων δεν έχει υποβληθεί στις ΔΟΥ του Βόλου, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αποχής των λογιστών από την εργασία τους, που αφορά την υποβολή κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων.
efories

Η αποχή των λογιστών θα συνεχισθεί και αύριο Παρασκευή 13 Μαΐου, οπότε αναμένεται το Οικονομικό Επιμελητήριο να αποφασίσει για τη διακοπή ή τη συνέχισή της.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών (ΣΟΛ) Μαγνησίας, Αλ. Κεχαγιάς, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί κάτι λιγότερο από το 10% των υπόχρεων για φορολογικές δηλώσεις που υποβάλλονται στις ΔΟΥ του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, δηλαδή περίπου 8.000, αφού συνεχίζεται η αποχή του κλάδου, που αντιδρά στον νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νόμο.

Υπενθυμίζεται, ότι η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων λήγει στις 30 Ιουνίου και σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδη, δεν θα δοθεί παράταση, ενώ όσοι λάβουν χρεωστικό σημείωμα καλούνται να πληρώσουν τον φόρο τους σε τρεις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.