ΕΛΛΑΔΑ

Αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό τον Φλαμπουράρη

Δεν θα γίνουν τελικά δικαστικές αίθουσες στην παραλιακή ζώνη

Όχι στην παραλιακή ζώνη, αλλά σε διαφορετική περιοχή θα παραχωρηθεί χώρος για τη δημιουργία νέων αιθουσών Δικαστηρίων.
paral

Η σχετική απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη που έγινε σήμερα με πρωτοβουλία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στο μέγαρο Μαξίμου, συμμετείχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Όπως αποφασίστηκε, η ανάγκη για δημιουργία νέων αιθουσών δικαστηρίων, που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία της Δικαιοσύνης στη χώρα μας, δεν θα καλυφθεί αξιοποιώντας κτίρια στην παραλιακή ζώνη, αλλά θα χρησιμοποιηθούν κτίρια σε άλλη περιοχή που παραχωρούνται από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Είμαστε έτοιμοι, ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης, να ξεκινήσουμε ένα έργο αναπτυξιακού σχεδιασμού για το Φαληρικό Μέτωπο, δήλωσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μετά το πέρας της σύσκεψης.
«Είναι στοιχείο του πολιτισμού. Έτσι το αντιμετωπίζει, όχι μόνο η χώρα μας στην ιστορία της, αλλά όλος ο ευρωπαϊκός πολιτισμός σαν κόσμημα και στοιχείο πολιτισμού. Επίσης το δικαστήριο δεν είναι εμπόδιο της ανάπτυξης. Ίσα-ίσα που το δικαστήριο με τη εύρυθμη και την ταχεία λειτουργία εξυπηρετεί την ανάπτυξη και την οικονομία», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου, πριν από τη σύσκεψη, η λύση που πρότεινε ο κ. Καμμένος είναι να παραχωρηθεί χώρος στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην περιοχή του Ρουφ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.