ΚΟΣΜΟΣ

Τι δημοσιεύουν Sun και Observer

Δημοσκοπήσεις: Αμφίρροπα τα αποτελέσματα για το Brexit

Αμφίρροπα τα αποτελέσματα στο βρετανικό δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας στη Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις.
brexit

Σε δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "The Sun" δείχνει προβάδισμα 3 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ του "Όχι" ενώ δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του "Observer" δείχνει ότι η καμπάνια παραμονής στην ΕΕ έχει προβάδισμα μιας μονάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση το 46% των ερωτηθέντων υποστήριξαν ότι η Βρετανία πρέπει ν' αποχωρήσει από την ΕΕ, έναντι του 43% από όσους υποστηρίζουν ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει εντός της Ένωσης. Το 11% δήλωσε ότι δεν έχει άποψη.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μετά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος στη διάρκεια της επίσκεψής του, τόνισε ότι ενδεχόμενη έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ θα τη "θέσει στην ουρά" αναφορικά με την υπογραφή νέων εμπορικών συμφωνιών με τις ΗΠΑ.

Από την άλλη μεριά, δημοσκόπηση για λογαριασμό του "Observer" δείχνει ότι η καμπάνια παραμονής στην ΕΕ έχει προβάδισμα μιας μονάδας έναντι του "Όχι".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.