ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιβαρυμένη ατμόσφαιρα

Δοκιμάζονται οι σχέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι

Δοκιμάζονται οι σχέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι κι αυτό αντανακλάται στην Επιτροπή Διαλόγου που έχει συσταθεί.
gen

Η επιβαρυμένη ατμόσφαιρα αντικατροπτίζεται στη σημερινή δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη, από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου αφήνει σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων που συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού δεν είναι κεραυνός εν αιθρία κι έρχεται ως συνέχεια της «παρεξήγησης» του με την Φώφη Γεννηματά για την παρουσία του στη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στο Ποτάμι αποδίδουν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρόθεση να διαμορφώσει ένα δεσμευτικό πλαίσιο συνεργασίας με τη συνεχή επίκληση του όρου Κεντροαριστερά, η οποία θα λάβει τη μορφή ΠΑΣΟΚ plus, όπως υποστηρίζουν.

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αντικρούουν τους εν λόγω ισχυρισμούς, υπογραμμίζοντας ότι ακολουθούν πλήρως όσα συμφωνήθηκαν για τη συγκρότηση της Επιτροπής. Το αισιόδοξο στοιχείο, πάντως, είναι ότι οι ομάδες εργασίας της Επιτροπής Διαλόγου επιταχύνουν τις επεξεργασίες τους και προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.