Neo

Έχασε το χρονοδιάγραμμα ο Τσίπρας

Με εκνευρισμό υποδέχθηκε το Μέγαρο Μαξίμου την αναβολή της συνάντησης των αρχηγών κρατών που προέρχονται από τους κόλπους των Σοσιαλιστών, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα στη Ρώμη.

Στην συνάντηση θα έπαιρνε μέρος και ο Αλέξης Τσίπρας, ως «φιλοξενούμενος», καθώς την πρώτη φορά είχε προσκληθεί από τον Φρανσουά Ολάντ στην πρώτη συνάντηση στο Παρίσι, ενώ σήμερα θα μετέβαινε στη Ρώμη προσκεκλημένος του Ιταλού ομολόγου του, Ματέο Ρέντσι. Βεβαίως, ο λόγος της αναβολής ήταν σοβαρός, αφού αυτή αποφασίστηκε ως ένδειξη πένθους για την πτώση του αεροπλάνου των Αιγυπτιακών Αερογραμμών. Ωστόσο, για τον Αλέξη Τσίπρα, το πένθος είναι διπλό, αφού ήθελε να «προλάβει» το Eurogroup της ερχόμενης Τρίτης, προκειμένου να ζητήσει από τον Ματέο Ρέντσι, τον Φρανσουά Ολάντ και τον Πορτογάλο, Αντόνιο Κόστα, πολιτική στήριξη για «γενναίες αποφάσεις» αναφορικά με την διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

 

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 12:01 21/05/2016

    Πάλι έχασε την ευκαιρία, το πουλάκι μου να μεταμορφωθεί σε σοσιαλδημοκράτη!

  2. FRIDA. 5:15 21/05/2016

    Εχει χασει την μπαλα ο Τσιπρας.Ξεχναει ποτε λεει αληθεια γιατι παντα λεει ψεματα.Ειναι μακραν ο χειροτερος που κυβερνησε ποτε την Ελλαδα, χειροτερος αυτος μαζι με τον συνεργατη του τον Καμμενο ακομα και απο τον κατοχικο Πρωθυπουργο Τσολακογλου.

  3. Ελενη 23:30 20/05/2016

    Δεν πειράζει θα τους τα πει απο το τηλέφωνο.

  4. Εδώ έχασε το μπούσουλα, το χρονοδιάγραμμα θα γλίτωνε;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.