ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα

Έκανε υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα στο Κέντρο Άμεσης Δράσης

Δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, πραγματοποιούσε απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, σχημάτισε η Ασφάλεια Πατρών.
‘«À≈÷ŸÕ… œ  ≈Õ‘—œ 100 √.¡.ƒ.¡.(ICON PRESS / Ö¡À‘¡”  Ÿ”‘¡”)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος είχε τηλεφωνήσει δύο φορές στις 30 Απριλίου, στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, υβρίζοντας τους αστυνομικούς και απειλώντας για τοποθέτηση βόμβας στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας.

Μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 36χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί στην Πάτρα, αλλά δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Σε σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον 36χρονο, βρήκαν τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες τηλεφωνικές συνδέσεις, μια από τις οποίες είχε χρησιμοποιήσει για να τηλεφωνήσει στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 36χρονου θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και αφορά τα αδικήματα της διατάραξης της ειρήνης των πολιτών, πρόκληση ανησυχίας και εξύβριση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.