MEDIA

Ξέσπασμα

Έλενα Ακρίτα: Ας πάει στο διάολο όποιος πανηγυρίζει για το Mega!

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο Facebook η Έλενα Ακρίτα ξεσπά εναντίον όλων όσοι-μέσω των social media- επιχαίρουν για τις δραματικές εξελίξεις στο Mega, το οποίο βρίσκεται ένα βήμα πριν από τους τίτλους τέλους.

Η Έλενα Ακρίτα τονίζει στην ανάρτησή της, πως με το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού δεν θα πάθουν τίποτα οι τραπεζίτες, οι μέτοχοι και οι υψηλόμισθοι. Αντίθετα, όπως σημειώνει, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που θα πληγούν.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το ‘κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ’. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Ασχέτως που έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.
Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.
Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας παει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα».

akrita

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κυρία Ακρίτα μου, δεν είναι έτσι τα πράγματα κ το γνωρίζετε. Μαζί σας και εμείς,αλλά υπάρχουν επιλογές σ΄ αυτή τη ζωή. Και το θέμα δεν είναι όλοι αυτοί οι συνάδελφοι που αναφέρετε ,αλλά τι στάση κρατάει ο καθένας μας!!!! ΑΥΤΑ…..

  2. geo 23:34 25/05/2016

    γέρασε νοητικά η καημένη κρίμα!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.