Neo

Εμπνέονται από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Μετά το παλαιότερο «από το ‘κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’ στο ‘κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη’», χθες και με αφορμή τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια στο πολυνομοσχέδιο, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

«Ήταν ειλικρινείς όταν έλεγαν ‘κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’», είπε, εξηγώντας ότι «τώρα όλα τα σπίτια περνούν στα χέρια των ξένων funds, των ‘κορακιών’ που μάλιστα απαλλάσσονται από την ποινική ευθύνη η οποία βάρυνε τις τράπεζες έως τώρα». Άλλο που έσπευσε να συμπληρώσει πως ως το τέλος του 2017 μπορούν να πουληθούν από τις τράπεζες όλα τα δάνεια, εξυπηρετούμενα ή μη, πράσινα ή κόκκινα δηλαδή, εκτός αυτών που αφορούν σε πρώτη κατοικία με αντικειμενική αξία έως 140.000 ευρώ.

«Η προστασία κρατά μόνο για ενάμιση χρόνο – όσος είναι και ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης», είπε, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, παραδεχόμενος πάντως εμμέσως ότι δεν πάμε σε εκλογές…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 10:24 22/05/2016

    Βορίδης : //Ακίνητα, κινητά και μετοχές τα δίνετε όλα για 100 χρόνια συνδιαχείρισης. Αυτό που ζητούσαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και με έλλειμμα 17%, με την πλάτη στον τοίχο, δεν τους έδωσε.// Θα βρω το κουράγιο να σε συγχαρώ ρε Βορίδη αν και ακροδεξιό, που έχεις τα άντερα , ακόμα και αν κάνεις την ανάγκη φιλοτιμία , να σπάς την αντιΓαπική ομερτα-παραμύθα και να ομολογείς τον ΜΟΝΑΧΙΚΟ & ΑΝΙΣΟ αγώνα του Γ.Παπανδρέου το 2010 και κάτω από ποιες Δημοσιονομικές συνθήκες του παρέδωσε την απασφαλισμένη χειροβομβίδα ο Ραφήνιος Λιποτάκτης, που τώρα συγκυβερνά μέσω Καμένου & Πάκη με τον Τσίπρα . ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ τότε ο Παπανδρέου με τον Τσίπρα (όπως ψελλίζει ο ακάκαλος Λοβέρδος) να τον λέει Πινοσέτ & Τσολάκογλου (ο Λοβέρδος ούτε που τολμά να αναφέρει το όνομα Γ.Παπανδρέου , τους το έχει απαγορεύσει ο Ψυχάρης & ο Βενιζέλος , εκεί στο ρετάλι πασοκ που μιλάνε για την κυβέρνησή τους το 2009-2011 που ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ Πρωθυπούργευε ο Πρωθυπουργός Κος Κανένας !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.