ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θερμό» επεισόδιο Κασιδιάρη-Μπαλαούρα

Ένταση και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί στη Βουλή

Με ένταση και έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης επί της διαδικασίας, ξεκίνησε και συνεχίζεται στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να νομοθετήσει με διαδικασίες «εξπρές», παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, αλλά και χωρίς να γνωρίζουν οι βουλευτές τι ψηφίζουν, καθώς κατέθεσε ένα νομοσχέδιο 7.500 σελίδων χωρίς σημαντικά παραρτήματα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κατέθεσε πριν λίγο ως νομοτεχνική βελτίωση τα παραρτήματα, τα οποία δεν είχαν περιληφθεί στο νομοσχέδιο.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελος, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για υποκρισία και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για μικροκομματικά οφέλη.

Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ζήτησε τον λόγο και επιτέθηκε με απρεπείς εκφράσεις κατά του προέδρου της Επιτροπής, Μάκη Μπαλαούρα. Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Μπαλαούρα στους χαρακτηρισμούς του κ. Κασιδιάρη «βλάκα», «καραγκιόζη», ο οποίος τον κάλεσε, επανειλημμένα, να καθίσει κάτω και να ζητήσει με ευπρεπή τρόπο τον λόγο.

«Δεν κάθομαι κάτω. Φώναξε την αστυνομική φρουρά να με βγάλει έξω… » φώναξε ο κ. Κασιδιάρης. «Είσαι τραμπούκος... Δεν σε φοβάμαι. Αλλού αυτά. Δεν φοβήθηκα τις νύχτες με τα τανκς, εσένα θα φοβηθώ... », απάντησε ο κ. Μπαλαούρας. Η ένταση συνεχίζεται, με τους βουλευτές να διαμαρτύρονται έντονα για τη διαδικασία και να ζητούν την αναβολή της συζήτησης

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:36 19/05/2016

    Ό Μπαλαούρας από το φασιστικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός που ξεπουλάει το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σαν ένας κοινός προδότης, είναι πολύ λίγος και αστείος για να σταθεί απέναντι από τον Έλληνα Εθνικιστή Βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.Τέτοια στελέχη γελοία, της πλάκας έχει το ανθελληνικό μόρφωμα του προδότη και ανθέλληνα Τσίπρα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.