ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Είμαι υπερήφανος για τους παίχτες μου»

Eπικές δηλώσεις του Ρανιέρι: Είμαι ο ίδιος που απολύθηκε στην Ελλάδα

Μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από τη Λέστερ, ο Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν προφανώς ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη Γη.
Manchester City v Leicester City

Ο Ιταλός πάντως, ακόμα και στην βραδιά του απόλυτου θριάμβου, δεν ξέχασε το αποτυχημένο πέρασμά του από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Ολα όσα τόνισε: Πάντα πίστευα ότι θα κερδίσω έναν τίτλο αργά ή γρήγορα. Όλοι με αποθεώνουν, αλλά θα ήθελα να θυμίσω ότι είμαι το ίδιο άτομο που απολύθηκε από την Ελλάδα. Θα μείνω στη Λέστερ ακόμη κι αν τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος ξέρουμε ότι η σεζόν αυτή δεν θα επαναληφθεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλοι θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να προσπαθούμε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε κάθε έκφανση της ζωής.

"Είμαι τόσο υπερήφανος. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, για τον ιδιοκτήτη, για το προσωπικό της Λέστερ, τους οπαδούς και την κοινότητα του Λέστερ. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα και είμαι τόσο χαρούμενος για όλους. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό όταν έφτασα εδώ. Είμαι ρεαλιστής, ήθελα απλά να κερδίζω παιχνίδι με το παιχνίδι και να βοηθώ τους παίκτες μου να βελτιώνονται κάθε βδομάδα. Ποτέ δεν σκέφτηκα που θα μας έβγαζε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.