ΕΛΛΑΔΑ

Στην Καλαμαριά

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με το κυβερνών κόμμα να αποδίδει την ευθύνη στις δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικές Αριστεράς και του αναρχικού χώρου.

«Την περασμένη Παρασκευή έγινε προσπάθεια βίαιης εισόδου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής κατεστράφησαν τα γραφεία του κόμματος στην Καλαμαριά» επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Οι πρακτικές αυτές κατά το παρελθόν, σε βάρος της Αριστεράς, παραπέμπουν σε συμπεριφορά τραμπούκων, παρακρατικών και φασιστών. Στο εσωτερικό δε της Αριστεράς, η αντιπαράθεση αυτή έχει οδηγήσει σε απομάκρυνση του κόσμου από τις κινητοποιήσεις,, κάμψη του κινήματος και καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας. Αυτές οι επιθέσεις δεν πρόκειται να μειώσουν τη διάθεσή μας ώστε να υπερασπιζόμαστε το κόμμα μας.

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την υπέρβαση των αποτελεσμάτων των πέντε μνημονιακών χρόνων καθώς και της εκβιαστικής συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσουν τη χώρα έξω από τη επιτροπεία και έξω από την κρίση. Καλούμε τους πολίτες που αγωνίζονται να απομονώσουν και να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές και τις δυνάμεις της Αριστεράς να συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης, διαλόγου και κοινής δράσης»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.