ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόβλημα με τις διεθνείς υποχρεώσεις

ΕΠΟ: Ο τελικός θα γίνει στις 15 Μαΐου με τους ίδιους όρους

Η συνεδρίαση της Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και με σχετική ανακοίνωση της η Ομοσπονδία ενημέρωσε και επίσημα για την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ την Κυριακή 15 Μαΐου
telikos

«Στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ώρα έναρξης και τους ίδιους όρους με τον αναβληθέντα με απόφαση του κ. Κοντονή αγώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ, με την υποσημείωσε ότι ήδη έχει ενημερώσει σχετικά τόσο τον υφυπουργό, όσο και τη FIFA και την UEFA.

Απομένει να δούμε τώρα ποιες θα είναι οι αντιδράσεις από την πλευρά του Υφυπουργείου, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει τροποποίηση στο πρόγραμμα των πλέι οφ της Σούπε Λίγκας καθώς υπάρχει αγωνιστική στις 15/5 ενώ δεδομένου ότι οι αγώνες θα πρέπει να ολοκληρωθούν στις 30/5 θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές.

Πρόβλημα όμως υπάρχει και με την Εθνική καθώς στις αρχές Ιουνίου έχει τα φιλικά στην Αυστραλία και ο αρχικός προγραμματισμός ανέφερε ότι η αναχώρηση της αποστολής θα γινόταν στις 28/5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε σημερινή της συνεδρίαση (Νο 76) αποφάσισε τον ορισμό διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2015-2016 την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ώρα έναρξης και τους ίδιους όρους με τον αναβληθέντα με απόφαση του κ. Κοντονή αγώνα.

Η Επιτροπή έλαβε υπόψη τη σχετική εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Διοργανώσεων και Γηπέδων της ΕΠΟ και τα δεδομένα ότι δεν υπάρχουν πλέον επαρκείς διαθέσιμες ημερομηνίες για την έγκαιρη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης των ομάδων της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας για την πρόκριση στις διοργανώσεις της UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016-2017).

Για την απόφαση αυτή έχουν ενημερωθεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και οι Διεθνείς Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε επίσης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17 παρ δ και ε του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των λοιπών Επιτροπών και Οργάνων της ΕΠΣ Κυκλάδων να μην αναγνωρίζονται από την Ε.Π.Ο. μέχρι την έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που θα επιλύει το μείζον θέμα της νομιμότητας του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.