Neo

«Έσκασε» το χειλάκι τους…

«Ψυχική ανάταση» ένιωσαν για λίγες ώρες οι νέοι του ΠΑΣΟΚ και της ευρύτερης Δημοκρατικής Συμπαράταξης που έδωσαν το παρόν στην Πανελλαδική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του φορέα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ΣΕΦ.

Λίγο το ότι …ξαναβρέθηκαν περί τα 2000 άτομα και πλέον μαζί, μετά από πολύ καιρό «μιζέριας» για το ΠΑΣΟΚ, λίγο το κλίμα που έμοιαζε πανηγυρικό χωρίς να εμποδίζεται από οργανωτικές αντιπαλότητες του παρελθόντος, λίγο η ανάγκη τους να πιστέψουν στο νέο εγχείρημα, το χειλάκι των νέων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ‘έσκασε’. Εκεί δε, που ξεπέρασαν εαυτούς, ήταν στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Ο «πρόεδρος του εκσυγχρονισμού» ξαναγνώρισε την αποθέωση, έστω και σε μικρότερο κοινό από αυτά που είχε συνηθίσει ως πρωθυπουργός, ενώ η τοποθέτησή του έγινε αντικείμενο συζητήσεων στα περισσότερα από τα πηγαδάκια που διαμορφώνονταν για ώρες μετά στους διαδρόμους του ΣΕΦ.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. sf 13:58 16/05/2016

    Οι ίδιοι που τα προηγούμενα χρόνια αποκαλούσαν δεξιό και διαπλεκόμενο, οι ίδιοι χτες τον αποθέωσαν και παρακαλούν για την στήριξη του. Ταυτόχρονα συνομιλούν με τον συριζα για καμιά καρεκλίτσα και καμιά δουλίτσα..

  2. VATSIMANIS 8:33 16/05/2016

    Στον Κώστα Σημίτη – που παρά τις αντιφάσεις του – προσωπικά εξακολουθώ να εκτιμώ, έχω να σημειώσω ότι «…Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται», που έλεγε και ο μακαρίτης ο Δημοσθένης.
    Όσο για το ΠΑΣΟΚ της Φώφης (και των λοιπών…) «ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν».
    Καλή εβδομάδα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.