ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η λεγόμενη αντιμνημονιακή δεξιά»

Ευ. Βενιζέλος: Μέσα στη ΝΔ υπάρχει ένας ανεπίσημος τρίτος κυβερνητικός εταίρος!

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι, η κυβέρνηση δεν στηρίζεται μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ αλλά και από μία τρίτη δύναμη που «προέρχεται από τον συντηρητικό χώρο, τη λεγόμενη αντιμνημονιακή δεξιά».
benizelos 2

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως στη ΝΔ υπάρχει «ένας  ας το πούμε έτσι, αθέατος και ανεπίσημος τρίτος εταίρος στην κυβέρνηση», αν και αναγνώρισε πως ο «Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει συστηματικές προσπάθειες να εκφράσει το χώρο του».

Ο πρώην υπουργός  χαρακτήρισε θετική εξέλιξη το ότι η χώρα δεν συνεχίζει να βρίσκεται σε περιπέτεια και αβεβαιότητα, ωστόσο εκτίμησε ότι απομένει να ισχύσει η συμφωνία της 9ης Μαΐου και σημείωσε ότι θα έρθουν πιο σκληρά μέτρα, χωρίς να υπάρχει τίποτα χειροπιαστό για το χρέος.

.Αναφερόμενος στον επονομαζόμενο «κόφτη» είπε πως ίσχυε ήδη ένας νόμος που παρακολουθούσε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά αυτό είναι άλλο και αυτό που κάνει τώρα η κυβέρνηση με την κάβα μέτρων, είναι άλλο.

Ερωτηθείς για το χρέος είπε πως «δυστυχώς έχουμε υπαναχώρηση των Ευρωπαίων από τις δεσμεύσεις του 2012 και του Ιουλίου του 2015 οπότε και οι αποφάσεις επαναλάμβαναν τις δεσμεύσεις του 2012».

Ζήτησε τη συσπείρωση και την ενότητα του χώρου της κεντροαριστεράς και απέκλεισε τη συνεργασία της με το ΣΥΡΙΖΑ.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κάπως ετσι και περίπου στις επόμενες εκλογές θα κλείσει και ο κύκλος του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ .
    Η επαναφορά στις ρίζες του τις καραδεξιές και καρατσεκαρισμένες!

  2. Βαγγέλη προσχώρησες ήδη στην «Βενιζελική» ΝΔ; Σώγαμπρος και εκεί;
    Θα το ήθελε και ο πεθερός σου, το αρχικολλητάρι το Κων/νου Μητσοτάκη………

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.