ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Φιογκάκια με τόνο και κάπαρη

fiogkakia-tono-kapari

Υλικά
1 πακέτο (500γρ.) ζυμαρικά φιογκάκια
ελαιόλαδο
3 κουταλιές ελιές μαύρες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κονσέρβες τόνος σε λάδι
2 ντομάτες κομμένες σε μικρούς κύβους
4 κουταλιές κάπαρη
μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό για περίπου 7-8 λεπτά ή όση ώρα αναφέρεται στη συσκευασία τους.
Τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Ακολούθως, προσθέτετε το σκόρδο.
Αφήνετε να τσιγαριστούν για ένα λεπτό και βάζετε τον τόνο τον οποίο έχετε στραγγίξει, την ντομάτα, τις ελιές, ψιλοκομμένο μαϊντανό, την κάπαρη και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Πηγή : www.xrysessyntages.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.