ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστοί δρόμοι και 2500 αστυνομικοί επί ποδός

«Φρούριο» η Αθήνα για τον Πούτιν

«Αστακός» η Αθήνα σήμερα, αφού έχουν επιστρατευθεί 2500 αστυνομικοί για την άφιξη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
ÁÈÇÍÁ-ÁÓÔÕÍÏÌÉÊÁ ÌÅÔÑÁ ÃÉÁ ÔÇÍ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÙÍ ÁÃÁÍÁÊÔÉÓÌÅÍÙÍ ÓÔÏ ÓÕÍÔÁÃÌÁ ÊÁÉ ÁÐÏÊËÅÉÓÌÏÓ ÔÇÓ ÂÏÕËÇÓ.(EUROKINISSI-ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Πρωτοφανή είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου. Το κέντρο της πρωτεύουσας θα θυμίζει φρούριο και αποκλεισμένοι θα είναι όλοι οι δρόμοι από τους οποίους θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του προέδρου.

Παράλληλα οι άντρες ασφαλείας του Ρώσου προέδρου είναι ήδη στην Αθήνα και το Άγιο Όρος.

Μηχανήματα εντοπισμού βόμβων και αποκλεισμού κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στα πλαίσια του σχεδιασμού ασφαλείας.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα φθάσει στην Αθήνα στις 15:30 και αφού ολοκληρώσει τις επαφές του, γύρω στις 20:30 θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Divani Apollon» στο Καβούρι της Βουλιαγμένης.

Η Τροχαία θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 14:00. Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν αποκλεισμούς ορισμένων δρόμων και τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στη διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας θα ισχύσουν μέχρι και αύριο το πρωί, που ο πρόεδρος της Ρωσίας θα αναχωρήσει για το Αγιο Ορος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.