ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θ.Θεοχαρόπουλο

Γ. Μουζάλας: Έως τις 20 Ιουνίου θα αδειάσει από πρόσφυγες το Ελληνικό

Το θέμα της εκκένωσης των δομών του Ελληνικού και του λιμανιού του Πειραιά από πρόσφυγες κυριάρχησε στη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο υπουργείο.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Γ. ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΟΜΙΛΙΑ

Ο κ. Θεοχαρόπουλος έλαβε τη διαβεβαίωση από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι το Ελληνικό θα αδειάσει έως τις 20 Ιουνίου και μετά θα ακολουθήσει η μεταφορά προσφύγων από το λιμάνι του Πειραιά σε άλλες δομές.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε από τον κ. Μουζάλα να υπάρξει συντονισμός στα νησιά για να λειτουργήσουν οι διαδικασίες ασύλου και να διαπραγματευτεί η ελληνική κυβέρνηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να αυξηθούν οι ρυθμοί μετεγκατάστασης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ζήτησε «να υπάρξει σχεδιασμός από την ελληνική κυβέρνηση και συντονισμός κράτους, τοπικής αυτοδιοίκησης και ΜΚΟ, καθώς και υπουργών μεταξύ τους, γιατί εδώ δεν υπάρχει ούτε αυτός ο συντονισμός στη σημερινή κυβέρνηση».

Επίσης, στράφηκε κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει τις δηλώσεις ότι ψήφισε εγκληματικές και αντισυνταγματικές διατάξεις. Αυτό που πρέπει να πράξει σήμερα είναι να δώσει ικανοποιητικές δομές φιλοξενίας των προσφύγων, στρατόπεδα, δηλαδή, που μπορούν να ικανοποιήσουν αυτές τις ανάγκες».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 19:13 03/08/2016

    Κουνιστέ υπουργέ λαθρομεταναστών ισλαμιστών, προδότη, ανθέλληνα, υπάλληλε του Σόρος Μουζάλα είναι 3 Αυγούστου και το Ελληνικό είναι γεμάτο με φονιάδες ισλαμιστές.
    Κάθε βράδυ αυτά τα κτήνη που φιλοξενεί παράνομα στην Ελλάδα η σάπια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κλέβουν, βιάζουν και σκοτώνουν.Στις 25 Ιουνίου είχες δεσμευτεί καραγκιόζη ότι το Ελληνικό θα είχε αδειάσει και πέρασαν δύο μήνες από τότε.Ό λόγος μιας πόρνης που κάνει πεζοδρόμιο, αξίζει περισσότερο και από τον λόγο της συκιάς υπουργού λαθροισλαμιστών και από το σκατένιο λόγο της κυβέρνησης Τσίπρα, Καμμένου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.