ΚΟΣΜΟΣ

Βόρεια Κορέα

Γαμπρό για την αδερφή του ψάχνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να βρει σύζυγο για την 29χρονη αδελφή του Kim Yo Jong, μια γυναίκα με μεγάλη δύναμη στην χώρα, αλλά και από τα λίγα άτομα που έχουν άμεση πρόσβαση και επαφή με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Σύμφωνα με δηλώσεις αποστάτη του απομονωμένου κράτους, που τώρα έχει καταφύγει στην Νότια Κορέα, η 29χρονη αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη μετά την εκλογή της στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και το να βρει έναν σύζυγο έχει γίνει για τον αδελφό της επιτακτική ανάγκη. Ο ίδιος αποστάτης δήλωσε ότι το 2012 είχαν γίνει προσπάθειες για να βρεθεί ο κατάλληλος σύζυγος για την Kim Yo Jong, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν καθώς δεν βρέθηκε κανείς που να πληρεί τα απαραίτητα κριτήρια.

Τώρα που το θέμα της εύρεσης συζύγου για την 29χρονη επανήλθε ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναμένεται να δει 30 υποψήφιους, οι οποίοι θα πρέπει απαραίτητα να είναι απόφοιτοι ή να φοιτούν στο πανεπιστήμιο «Kim Il Sung» της Πιονγιάνγκ ενώ παράλληλα, θα πρέπει να είναι ψηλοί, ευπαρουσίαστοι και να κατάγονται από οικογένειες της ελίτ της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας.

Ο ίδιος αποστάτης δήλωσε ότι υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως η μικρότερη αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε παντρευτεί στο παρελθόν με τον γιο του Choe Ryong Hae, που είναι αρχηγός του στρατού, αλλά ο σύζυγός της έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2013. Πάντως, η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει μεγάλη επιρροή στον δικτάτορα, καθώς επιμελείται το ντύσιμο και το χτένισμά του, αλλά είναι και ο άνθρωπος που κανονίζει τα ραντεβού του.

Τα δύο αδέλφια δέθηκαν πολύ όταν σπούδαζαν μαζί στην Βέρνη της Ελβετίας στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Πηγή: Protothema.gr

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ας κάνουν μία προσπάθεια τα παιδιά εδώ :

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

    Μεσογείων 227-231, Χολαργός Τ.Κ. 15561 – Ελλάδα
    Τηλ.Κέντρο: +30 210 6598100 – 200

    Υπουργός Εθνικής ’Aμυνας Πάνος Καμμένος: minister»at»mod.mil.gr

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.